Închide meniul

Dumitru Cardoso, genial în meciul cu Universitatea Craiova! Ce a reușit ”Mitică” de la Mediaș. Ironia lui Mihai Stoica

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 7 decembrie 2020, 17:47

Dumitru Cardoso, genial în meciul cu Universitatea Craiova! Ce a reușit ”Mitică” de la Mediaș. Ironia lui Mihai Stoica

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dumitru Cardoso a înscris golul etapei cu Universitatea Craiova

Dumitru Cardoso a intrat după pauză în echipa pregătită de Jorge Costa, iar fostul jucător al lui Napoli și-a făcut imediat simțită prezența. Cardoso a depășit patru fundași și pe portarul Pigliacelli și a trimis mingea direct în plasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din păcate, jucătorul celor de la Gaz Metan a rezistat doar 20 de minute, fiind nevoit să părăsească terenul după ce s-a accidentat. 

Mihai Stoica, ironii la adresa Universității Craiova

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a aruncat o nouă ”suliță” la adresa Universității Craiova, lucru de înțeles ținând cont că se apropie confruntarea directă între cele două echipe.

Mihai Stoica, deja cunoscut pentru postările sale pe Facebook, a făcut o aluzie la golul 2 marcat de olteni în meciul cu Gaz Metan Mediaș, unde s-a putut vedea pe reluare că Ofosu ar fi fost într-o poziție de offside.

Reclamă

”Nu mai dădură de mult din ofsaid”, a ironizat managerul general al celor de la FCSB.

Dumitru Cardoso: ”Sunt dezamăgit de rezultat”

Gaz Metan Mediaș a pierdut cu 1-3 meciul cu Universitatea Craiova, iar Dumitru Cardoso s-a și accidentat după contactul de la faza golului cu portarul Pigliacelli. Atacantul Gazului a părut puțij îngrijorat după meci în legătură cu lovitura primită.

”Sunt puțin dezamăgit pentru rezultat, dar mi-e puțin frică pentru la contactul cu Pigliacelli am simțit genunchiul cum s-a dus puțin, dar o să fac un RMN și Doamne-Ajută să nu fie nimic serios”, a mărturisit Cardoso.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebat despre super-golul reușit, atacantul lui Gaz Metan Mediaș a răspuns cu modestie:

”Am cerut mingea pe dreptul și am văzut că mi-au lăsat puțin spațiu și mi-a venit ceva natural să încerc să merg singur și a fost okay. Nu l-am revăzut, dar cred că a fost frumos.

Suntem un lot competitiv, așa că Mister are posibilitatea de a alege mai mult de un jucător pe banda stângă și dreaptă iș a ales asta, dar știam ca e posibilitatea să joc. Eu încerc să fiu profesionist și aștept momentul meu”, a explicat Dumitru.

Cardoso este de ceva vreme un nume vehiculat și în anturajul echipei naționale, mai ales după ce precedentul a fost stabilit odată cu naturalizarea lui Mario Camora. Întrebat despre grupa de calificare la Mondialul din 2022 în care a căzut naționala și posibilitatea ca el să joace pentru România, Cardoso a fost sincer:

”Este o grupă foarte grea, dar în același timp frumoasă pentru că joci contra unor naționale de renume și puternice. Am zis de multe ori că mă gândesc la echipa națională, dar nu depinde numai de mine.

Mai trebuie să facem și ceva acte. Cred că depinde de birocrația din România și Italia, așa că vedem dacă este posibil, dar normal că este ceva frumos la care mă gândesc”, a încheiat jucătorul lui Gaz Metan într-o intervenție la Look Sport.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și