Închide meniul

”E mentalitatea românească! Pe noi, teatrul și circul ne lasă indiferenți”. Rufo Collado, acid despre cum văd spaniolii lui Dinamo situația din Liga 1

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 8 octombrie 2020, 15:03

”E mentalitatea românească! Pe noi, teatrul și circul ne lasă indiferenți”. Rufo Collado, acid despre cum văd spaniolii lui Dinamo situația din Liga 1

Facebook oficial FC Dinamo

Rufo Collado

”E mentalitatea românească. Pe noi teatrul și circul ne lasă indiferenți, noi continuăm să muncim. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E adevărat că e multă invidie pe munca noastră, pe echipa pe care o construim și noi suntem foarte mândri de echipa noastră și cel mai important pentru noi sunt suporterii noștri, pentru că nu trebuie să uităm că datorită fanilor noștri, echipa mai e în viață”, a declarat oficialul spaniol.

Rufo Collado: ”Noi funcționăm lucrând din umbră”

Spaniolul a vorbit și despre mediul găsit în România și ideile care sunt vehiculate în mod liber, diferit spune el de cum se desfășoară lucrurile în Spania.

”Nouă ne este foarte greu să înțelegem această mentalitate pe care o aveți aici. Noi venim dintr-o altă mentalitate, foarte diferită, mult mai profesionistă și ne e greu de înțeles cum toată lumea își dă cu părerea liber despre de unde vin banii, de cine suntem și altele. 

Da, o țară democratică, dar noi, după cum ți-am spus, am venit să muncim. Ne sunt indiferente presiunile unor terțe persoane, pentru că și eu, inclusiv, am fost protagonistul unei invenții cu Cosmin Contra, total false. Mie îmi sunt indiferente invențiile. 

Reclamă

Și nouă. Noi nu am făcut decât să muncim din spate și vom continua să o facem pentru a îmbunătăți echipa. Sunt invidii, presiuni politice, presiuni ale impresarilor, media, dar nouă ne sunt indiferente. Cel mai important e să creăm o echipă, o structură care să o facă pe Dinamo mult mai mare”, a explicat Ruffo Colado, într-un interviu pentru ProSport.

Rufo Collado: ”Pentru noi este șocat să fim întrebați de unde vin banii la Dinamo”

Directorul sportiv al ”câinilor” a vorbit și despre situația financiară de la Dinamo și modul în care este ea abordată în Româania.

”Trebuie să le dăm socoteală doar suporterilor noștri. De ceilalți nu ne pasă. Dar nici eu nu întreb dacă voi sunteți cu banii la zi.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru că nu are fundament. Totul se va vedea, ok? Deci nu are sens. Pentru noi asta e foarte șocant. Că de unde vin banii, sau altele, nu suntem obișnuiți cu prostiile astea”, a punctat acid spaniolul.

”Realitatea poate fi alta. Eu nu o să dezvălui la nivel intern ce se întâmplă. Ți-am spus că nu facem decât să muncim, iar părerile din media și ale celor interesați… 

Eu îți pot spune doar din punct de vedere sportiv, pentru că eu sunt director sportiv. Și eu, la nivel sportiv, sunt foarte liniștit pentru că jucătorii mei sunt liniștiți. 

Apoi fiecare poate inventa ce vrea. De când am venit am văzut multe invenții la nivel economic, la nivel sportiv și de aceea îți răspund așa. 

Jucătorii mei sunt liniștiți și eu sunt liniștit. Ce își dau cu părerea alții, e problema lor. Vom continua să muncim ca să facem clubul și mai mare”, a încheiat Rufo Collado.

Recomandări
  • Rufo Collado este directorul sportiv al ”câinilor”
  • El a vorbit despre criticile primite de investitorii spanioli

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și