Închide meniul

S-a lansat imnul EURO 2020. Martin Garrix, Bono şi The Edge, colaborare de excepţie. Cum sună cântecul

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 mai 2021, 9:38 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:11

S-a lansat imnul EURO 2020. Martin Garrix, Bono şi The Edge, colaborare de excepţie. Cum sună cântecul

Martin Garrix a lansat imnul EURO 2020

Martin Garrix a lansat imnul EURO 2020

S-a lansat imnul EURO 2020. Organizatorii au decis să îl desemneze pe cel care a fost numit cel mai bun DJ din lume să se ocupe de imnul competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Martin Garrix a lansat oficial imnul EURO 2020, facut in colaborare cu Bono si The Edge, membrii trupei U2. Piesa se numeste ‘We Are The People’.Martin Garrix a făcut spectacol şi în România. Din  2016, Garrix este o prezenţă constantă şa festivalurile din ţara noastră.

Imnul are un puternic accent irlandez, cu fragmente din compoziţii ale lui Bono şi The Egde de la U2. Martin Garrix, în vârstă de 24 de ani, şi-a intitulat piesa „We Are The People We’ve Been Waiting For” (Suntem oamenii pe care îi aşteptam, n.r.).

DJ-ul olandez a devenit faimos în 2013 cu „Animals”. Martin Garrix a colaborat mai ales cu Dua Lipa („Scared To Be Lonely”) şi Troye Sivan („There For You”).

Video AICI cu imnul EURO 2020

Reclamă

S-a lansat imnul EURO 2020! Patru meciuri de la EURO 2020 se dispută în România

România este una dintre ţările care găzduiesc meciuri la Campionatul European de fotbal. România găzduieşte 3 partide din faza grupelor şi unul din meciurile ce se vor juca în optimile de finală.

De asemenea, va mai avea loc un meci din optimile de finală, programat pe 29 iunie, de la ora 21:00.

Mircea Lucescu vine la EURO 2020

Mircea Lucescu vine la Euro 2020 pentru a urmări jucătorii lui Dinamo Kiev pe care Andriy Shevchenko îi va convoca la naţionala Ucrainei. Nu numai Il Luce va fi fanul ucrainenilor, ci şi ultraşii lui Dinamo, recunoscători pentru meciul de caritate de pe 27 martie, încheiat cu 3-0 pentru echipa românului.

„Am vorbit cu Andriy Shevchenko şi cu preşedintele Federaţiei despre prezenţa la Euro 2020. Voi fi prezent la meciuri şi voi face tot posibilul să ajut echipa naţională a Ucrainei, legat de organizarea meciurilor, dar şi de suportul primit de la fani.
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și