Închide meniul
VIDEO

Al Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

Publicat: 27 septembrie 2024, 23:10

Reclamă
Al Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

Captură AntenaPLAY

Al Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d) a fost în direct în AntenaPLAY. Al Ahly pornea ca marea favorită şi a fost cea care a deschis scorul prin Abou Ali din penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zamalek nu a cedat şi a reuşit să egaleze prin Mansi, în minutul 77. Nu s-a mai marcat, iar câştigatoarea s-a decis la loviturile de departajare. Cei de la Zamalek au avut nervii mai tari şi s-au impus cu 4-3 la loviturile de departajare.

Al Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun

Update 23:20: Zamalek a câştigat Supercupa CAF cu Al Ahly, după executarea loviturilor de departajare:4-3. 

Min. 120: Câştigătoarea trofeului se va decide după executarea loviturilor de departajare.

Min. 77: Al Ahly – Zamalek 1-1. Mansi a egalat cu o execuţie din interiorul careului.

Reclamă
Reclamă

Min. 44: Al Ahly – Zamalek 1-0! Abou Ali a dat lovitura, din penalty.

Min. 6: Ocazie pentru Zamalek!

Min. 1: A început meciul!

Reclamă

Echipele de start:

Al Ahly: El-Shenawy – Hany, Rabia, Ibrahim – Tawfik, Ashour, Attia, Tau – El Shahat – Abou Ali, Attiyat Allah.

Zamalek: Awad – Betayg, Abdelmaguid, Mathlouthi, Gaber – El-Said, Donga, Maher – Shalaby, Jaziri, Zizo.

Al Ahly este câştigătoarea Ligii Campionilor CAF în sezonul 2023-2024, în timp ce Zamalek este câştigătoarea Cupei Confederaţiilor CAF, în sezonul 2023-2024.

Al Ahly şi Zamalek au disputat până acum 53 de meciuri împreună. 30 dintre acestea au fost câştigate de către Al Ahly, în timp ce doar 7 partide s-au încheiat cu victoria lui Zamalek. 16 meciuri jucate de cele două echipe s-au încheiat la egalitate.

În sezonul 2023-2024, Al Ahly a câştigat campionatul Egiptului. După 34 de etape disputate, Al Ahly a acumulat 85 de puncte, cu 6 mai mult decât formaţia clasată pe locul 2, Pyramids. Pe 3 a fost chiar Zamalek, cu 56 de puncte.

Rapid, în conflict cu Zamalek din pricina transferului lui Aaron Boupendza

Zamalek şi Rapid Bucureşti s-au aflat în centrul unei controverse uriaşe, pe tema transferului atacantului gabonez Aaron Boupendza. Cei de la Zamalek au susţinut că Boupendza semnase deja cu ei în momentul în care atacantul s-a înţeles cu Rapid. Boupendza a colaborat cu Marius Şumudică în Arabia Saudită, la Al Shabab.

Acesta a fost şi motivul pentru care atacantul cotat de site-ul transfermarkt.com la 5 milioane de euro a acceptat să vină la Rapid. Giuleştenii i-ar fi oferit un salariu mai mic lui Boupendza. S-a vorbit că egiptenii i-au oferit un salariu de 1 milion de euro pe an. Egiptenii i-au ameninţat pe cei de la Rapid că îi reclamă la FIFA în cazul transferului lui Boupendza.

Rapid a acceptat să îi plătească o primă de instalare lui Aaron Boupendza. Atacantul a sosit în România şi aşteaptă să debuteze pentru Rapid. Încă mai sunt de rezolvat anumite aspecte birocratice. De altfel, Rapid, atât prin acţionarul minoritar Victor Angelescu, cât şi prin antrenorul Marius Şumudică, a subliniat că Boupendza nu va debuta până când totul nu va fi în regulă cu actele. Angelescu a asigurat că atât Boupendza, cât şi Clinton N’Jie vor putea evolua cu siguranţă pentru Rapid după pauza generată de meciurile echipelor naţionale.

Marius Şumudică, despre Zamalek: „Este ca un Real Madrid la ei acolo”

Zamalek este ca un Real Madrid la ei acolo. M-au sunat fel de fel de ziariști. Noi suntem în contact cu jucătorul, cu impresarul și am făcut toate demersurile ca el să fie în scurt timp la București.

Daca nu eram eu, el niciodată nu venea la Rapid. Știu eforturile financiare pe care domnul Șucu și Angelescu le fac pentru acest jucător. Nu știu dacă vreun jucător a mai venit cu o cotă de 5 milioane de euro în campionatul nostru. El este golgheter cu Hatay în (n.r. sezonul) 2021/2022, este un fotbalist foarte bun.

Eu nu iau deciziile din punct de vedere financiar. Noi am rămas descoperiți după plecarea lui Rrahmani. Îl avem și pe Burmaz, dar exista posibilitatea să jucăm cu doi atacanți. Mai este și un copil, Jambor, el are doar 21 de ani, trebuie sa crească”, declara Marius Şumudică la digisport.ro.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

22:39

Radu Drăguşin a rupt tăcerea după gafa uriaşă din partida cu Qarabaq şi după ce a fost făcut praf de englezi

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și