Închide meniul

Cristiano Bergodi surprinde înaintea derby-ului de pe Arena Naţională. "Poate să câştige şi CFR Cluj. Nu contează!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iulie 2020, 11:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Cristiano Bergodi surprinde înaintea derby-ului de pe Arena Naţională. "Poate să câştige şi CFR Cluj. Nu contează!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cristiano Bergodi nu îi ţine pumnii lui FCSB

Tehnicianul grupării din Bănie asigură că titlul se va decide abia în ultima etapă. Oltenii primesc atunci vizita echipei lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi nu ţine cu FCSB în derby-ul cu CFR Cluj

Antrenorul care are victorii pe linie pe banca Universităţii Craiova evită să fie, chiar şi pentru o zi, suporterul roş-albaştrilor.

"Nu sunt un magician. Nu se ştie ce se întâmplă în seara asta, la meciul FCSB-CFR Cluj, dar noi trebuie să ne focusăm pe ceea ce trebuie să facem pe teren. Depindem de noi în acest moment. Cred că e meritat acest prim loc pe care îl ocupăm, dar stăm cu picioarele pe pământ.

Nu ar trebui să conteze acest rezultat pentru că, repet, în seara asta joacă FCSB şi CFR. Poate să câştige CFR Cluj, dar nu ne interesează pentru că, dacă o să câştigăm şi noi, rămânem pe primul loc. Suntem la mâna noastră şi nu trebuie să ne facă rău dacă CFR Cluj va câştiga cu FCSB. Nu ne interesează! Orice se întâmplă la Bucureşti, eu cred că meciul decisiv va fi în ultima etapă, cu CFR", a declarat antrenorul Universităţii Craiova.

Oltenii au cinci victorii la rând în Liga 1. Au cu un punct mai mult decât CFR Cluj. Cu o victorie pe Arena Naţională, împotriva FCSB-ului, ardelenii revin pe primul loc. Univeristatea Craiova joacă abia mâine la Botoşani.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” Vezi toate știrile
Citește și