Închide meniul

Dinamoviștii vor condițiile de pregătire de la FCSB. Mesaj pentru Ionuț Negoiță. ”E o diferență uriașă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 9:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Dinamoviștii vor condițiile de pregătire de la FCSB. Mesaj pentru Ionuț Negoiță. ”E o diferență uriașă!”

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via hepta

Dinamoviștii vor condițiile de pregătire de la FCSB. Mesaj pentru Ionuț Negoiță. ”E o diferență uriașă!”

Ionuț Negoiță vrea să scape cât mai repede de Dinamo, iar Răduță speră ca situația să se rezolve cât mai repede, dar și ca baza ”câinilor” să fie moderniztă cât mai repede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Răduță: ”E o diferență uriașă între noi și FCSB”

”Și noi suntem neplătiți de câteva luni. Am încercat să iau legătură cu cineva din club, dar n-am reușit. L-am sunat și pe Ionuț Negoiță, însă nu mi-a răspuns. Noi și Viitorul am produs foarte mulți jucători în ultimii ani, însă diferența a fost făcută de modul în care copiii au fost promovați la echipa mare.

E și o problemă de infrastructură. De exemplu, e o diferență uriașă între baza de pregătire a celor de la FCSB și ce avem noi la dispoziție”, a spus Răduță, pentru Digi Sport.

De asemenea, el a vorbit și despre încercările lui Negoiță de a vinde acțiunile de la club.

”Ce aș putea spune? Sper să se găsească o soluție. Nu am anunțat de ieri sau de azi că vreau să mă retrag. Din păcate nu s-a găsit o soluție concretă sau viabilă. Dar eu sper să se găsească până la urmă”, a mai spus Răduță, pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și