Închide meniul

"FCSB a avut două viteze peste! Aş fi aruncat prosopul". Mitică Dragomir o face praf pe Craiova. Cine crede că va lua titlul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 decembrie 2020, 6:23 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

"FCSB a avut două viteze peste! Aş fi aruncat prosopul". Mitică Dragomir o face praf pe Craiova. Cine crede că va lua titlul

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dumitru Dragomir a râs de Craiova, după meciul cu FCSB

Dragomir s-a amuzat pe seama jucătorilor de la Craiova. Fostul şef al LPF nu înţelege cum au ajuns oltenii pe primul loc înaintea meciului cu FCSB şi l-a felicitat pe Mirel Rădoi pentru că a rămas la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir: "Craiova are 3-4 fotbaliști, restul sunt sportivi"

"Un meci bun. FCSB a avut două viteze peste. Cicâldău nu a jucat rău, dar restul rău de tot. După schimbarea lui Baiaram s-a ales praful de tot angrenajul echipei. La Craiova, în afară de portar, n-ai pe cine să remarci. Să știți că moralul de competiție înaltă e la fotbaliștii de mare valoare. Craiova are 3-4 fotbaliști, restul sunt sportivi.

Mă și mir că a fost pe primul loc până acum. Lui Papură i-aș reproșa schimbările. Până la 1 ianuarie îl schimbă sigur! Nu i-aș recomanda lui Rădoi să se ducă, deși sunt niște condiții de nivel mondial", a spus Dragomir.

Dumitru Dragomir: "Ce a făcut Moruțan ăsta cu ei! Aș fi aruncat prosopul"

Dennis Man a dat ambele goluri, dar Olimpiu Moruţan, cel care a oferit o pasă decisivă, a fost jucătorul care l-a impresionat cel mai mult pe Dragomir. 

"Ce a făcut Moruțan ăsta cu ei, aș fi aruncat prosopul. Bancu i-a avut pe partea lui pe Man și Moruțan. Oricine ar fi fost acolo, era făcut praf. La primul gol n-a mai putut, i s-a tăiat respirația. Mai ales dacă nu știi să te protejezi și să te recuperezi în timpul meciului. Diferență de valoare clară. Și puștii aceia de la Steaua le erau superiori tuturor de la Craiova.

Reclamă

Să nu facă nimic domnul Rotaru, nu poate să ia titlul anul ăsta! Titlul îl va lua CFR sau Steaua. E mai matură CFR, dar mai sunt meciuri de jucat. Craiovei îi trebuie cel puțin 4 jucători de valoare. Cred totuși că CFR e favorită”, a mai spus Mitică Dragomit pentru gsp.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana Vezi toate știrile
Citește și