Închide meniul

Harlem Gnohere, un nou atac la adresa lui Gigi Becali. ”Voia să mă vândă cu 10 milioane de euro! Acum e fericit că am plecat”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 iunie 2020, 12:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Harlem Gnohere, un nou atac la adresa lui Gigi Becali. ”Voia să mă vândă cu 10 milioane de euro! Acum e fericit că am plecat”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Harlem Gnohere, un nou atac la adresa lui Gigi Becali. ”Voia să mă vândă cu 10 milioane de euro! Acum e fericit că am plecat”

”Bizonul” susține că a renunțat la o parte din salariu pentru a pleca de roș-albaștri, fiind nemulțumit în același timp de faptul că Bogdan Vintilă, antrenorul echipei, a încasat în continuare salariul întreg pe toată perioada pandemiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harlem Gnohere: ”I-am zis că vreau să plec domnului Becali”

”Eu mă simt bine, foarte bine după ce acum am devenit liber. Pentru că mă pot angaja unde vreau eu și, din acest motiv, mă simt foarte bine. Nu i-am luat bani domnului Becali. I-am zis că vreau doar să plec, că renunț la anul pe care-l mai aveam de contract, că vreau doar să plec, pentru că știu foarte bine cum e.

Dar, înainte să avem probleme cu contractele, eram deja în șomaj tehnic. Deci, eu pot spune că nu m-au întrebat «Bizonule, putem să-ți micșorăm salariul precum celorlalți jucători?». Și dacă m-ar fi întrebat, eu aș fi zis da. Când este șomaj tehnic și antrenorul primește tot salariul, iar tu doar 800 de euro, atunci este o problemă”, a declarat Gnohere, pentru ProSport.

Harlem Gnohere: ”Becali voia să mă vândă cu 10 milioane de euro”

Gnohere mai spune faptul că Becali nu-l aprecia în ultimul timp la adevărata sa valoare, iar în ultimele zile a încercat să scape de el.

”De exemplu, ieri am primit un mesaj de la un suporter pe Instagram care zicea că Becali a spus după meciul cu Hajduk, împotriva croaților, când am dat cele două goluri, unul în ultimul minut, că Bizonul nu pleacă și că dacă pleacă îl vând pe 10 milioane. Iar azi spune că este fericit că am plecat, că nu am jucat unele meciuri pentru că eram gras.

Reclamă

De când joc eu fotbal, nu am cunoscut niciodată un președinte de club care, după fiecare meci, să-și critice jucătorii. Este prima dată”, a mai povestit Gnohere, pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și