Închide meniul

Își schimbă părul, dar năravul ba! Becali a ieșit din viața publică, dar e implicat activ la FCSB: ”El e șef, controlează tot, nimic nu mișcă!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 13 noiembrie 2020, 5:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Își schimbă părul, dar năravul ba! Becali a ieșit din viața publică, dar e implicat activ la FCSB: ”El e șef, controlează tot, nimic nu mișcă!”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali este finanțatorul celor de la FCSB

Conform lui Giovanni Becali, vărul său și-a păstrat vechile metehne de a controla tot la echipă și a decis să le mărească salariile lui Man, Coman și Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce a ieșit Gigi Becali din viața publică

A ieșit din scenă pentru că era hulit! El are și iubirea asta a lui pentru religie, nu poate să trăiască fără rugăciuni și slujbe. 

Are ceva la mână pe care o sărută mereu. Dar el e în contact cu tot ce se petrece la Steaua, controlează tot, de la baza din Berceni, la orice. Nimic nu mișcă!

Becali a mărit contractele la trei jucători

De schimbări nu știu, dar la Gigi e clar. Cine vine știe ce are de făcut. Indiferent cine e, MM Stoica sau antrenorul. El e șef, îi plătește și are pretenții. 

Acum le-a mărit contractul lui Tănase, Man, Coman. Câștigă 18-20.000 de euro. Nu e bine pentru România?!”, a declarat Giovanni Becali la Telekom Sport

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și