Închide meniul

News Alert | Gigi Becali, ofertă de până la 12 milioane de euro pentru Dennis Man: "E o echipă de Champions League"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iunie 2020, 19:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

News Alert | Gigi Becali, ofertă de până la 12 milioane de euro pentru Dennis Man: "E o echipă de Champions League"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man, ofertă de 12 milioane de euro

"Am avut pe Man săptămâna trecută 2 milioane şi încă 10 obligatoriu în decembrie. Sau dacă nu, 6 milioane pe 50% din valoarea jucătorului. În situaţia asta îl dau pe Man, îl dau pe Coman pe câteva milioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nici nu ştiu de la ce echipă, echipa nu mi-a spus-o. Ştiu că ei au mai mare…de 5 ori mai mare prezentare în cupele europene şi că joacă în Champions League", a spus Becali, la Digi Sport. 

Jucătorul de 21 de ani e cotat de transfermarkt.de la 5 milioane de euro. În cele 27 de meciuri adunate în acest sezon, el a marcat 8 goluri şi a dat 5 assist-uri. 

FCSB a refuzat o ofertă de la Feyenoord

În acest sezon, Gigi Becali a refuzat o ofertă de 7 milioane de euro de la Feyenoord. Rămâne de văzut care e noul preţ pe care îl va stabili finanţatorul.

"În continuare se discută transferul. A fost perioada asta când nimănui nu i-a ars de fotbal. Poate foarte puţin vor scădea preţurile, însă nu vor pica abrupt.

Reclamă

Astea sunt istorii, că e pandemie, nu mai sunt bani. Nu, în fotbal vor fi bani pentru jucătorii de valoare întotdeauna", spunea Anamaria Prodan, cu puţin timp în urmă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și