Închide meniul
NEWS ALERT

EXCLUSIV | CFR Cluj se și refuză! Dani Coman a ales-o pe FC Hermannstadt: „Verbal există o înțelegere!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 20 ianuarie 2023, 17:41

EXCLUSIV | CFR Cluj se și refuză! Dani Coman a ales-o pe FC Hermannstadt: Verbal există o înțelegere!”

CFR Cluj se și refuză! Dani Coman a ales-o pe FC Hermannstadt

Dani Coman, pe stadion/hepta

CFR Cluj se și refuză! Claudiu Rotar, unul dintre finanțatorii de la FC Hermannstadt, a anunțat, în exclusivitate, pentru Antena Sport, că s-a înțeles cu Dani Coman, verbal, să revină la Sibiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima dată, Dani Coman a activat ca președinte tot la FC Hermannstadt, însă a plecat în vara anului trecut, din cauza problemelor financiare, de la formația sibiană.

CFR Cluj se și refuză! Dani Coman a ales-o pe FC Hermannstadt

Claudiu Rotar susține că are o înțelegere verbală cu Dani Coman pentru a reveni la FC Hermannstadt. Totodată, omul de afaceri a declarat faptul că, duminică, nu concepe altceva decât o victorie de la echipa sa, în meciul cu FCSB.

„Momentan, Dani Coman este în Sibiu. O să vină la meci.

(Din ce ați vorbit cu el, către care echipă ar înclina?) Eu zic către Sibiu, 90%. A fost aici. Cred că și stadionul este un factor important, e o sursă de venit pentru noi. Aici deciziile sunt mai ușor de luat. Nu e ca la CFR Cluj, acolo pretențiile sunt mai mari. Până nu e semnat, nu e revenit. Verbal există o înțelegere. Suntem doar la stadiul de contracte, acum.

Reclamă

Nu mai e niciun bilet pentru meciul de duminică, e sold-out. Noi le-am bătut pe primele două din clasament, urmează a treia (n.r. râde). Tot timpul jucătorii au prime speciale la meciuri, pentru victorii”, a declarat Claudiu Rotar, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

FC Hermannstadt – FCSB este programat duminică, de la ora 20:45.

Dani Coman a fost ofertat și de CFR Cluj

Campioana CFR Cluj este una dintre echipele care s-au luptat, cu FC Hermannstadt, pentru semnătura lui Dani Coman, după cum anunța fostul goalkeeper, zilele trecute, pentru Antena Sport.

Reclamă 4 / 0/3

„E perfect adevărat (n.r. că trebuia să ia o decizie în privința echipei cu care va semna, la începutul acestui an), dar imediat după sărbători am avut niște probleme personale.

Am fost plecat. Abia mâine mă întorc. Și, de mâine, o să mă gândesc bine în ce direcție o să merg. E adevărat că am avut discuții cu CFR-ul, cu Hermannstadt, chiar au dat și un comunicat, pentru că ei își doresc mult să mă întorc. E o echipă care mi-a rămas în suflet, pe care eu împreună cu Radu Neguț am făcut-o de la A la Z. Deci, nimeni altcineva decât noi doi. Meritul lui Măldă (n.r. Marius Măldărășanu) și al staff-ului e că ei au antrenat echipa. Dar săptămâna asta cu siguranță mă hotărăsc. Repet, din cauza problemelor pe care le-am avut a trebuit să fiu plecat o perioadă. De abia mâine mă întorc”, a declarat Dani Coman, pe 16 ianuarie, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și