Închide meniul

Răspunsul lui Cosmin Matei la întrebarea dacă FCSB arată ca o echipă campioană! Ce a spus mijlocaşul despre „roş-albaştri”

Bogdan Stănescu Publicat: 11 februarie 2024, 23:05

Reclamă
Răspunsul lui Cosmin Matei la întrebarea dacă FCSB arată ca o echipă campioană! Ce a spus mijlocaşul despre „roş-albaştri

Răspunsul lui Cosmin Matei la întrebarea dacă FCSB arată ca o echipă campioană

Cosmin Matei, în tricoul lui Sepsi / Profimedia Images

Cosmin Matei, care a evoluat în trecut la Dinamo, a vorbit despre meciul cu FCSB, pierdut de Sepsi cu 1-0. Iată răspunsul lui Cosmin Matei la întrebarea dacă FCSB arată ca o echipă campioană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocaşul a tras un semnal de alarmă pentru colegii săi. Sepsi este în acest moment în afara obiectivului, play-off-ul. Echipa covăsneană este pe locul 7, cu 33 de puncte.

Răspunsul lui Cosmin Matei la întrebarea dacă FCSB arată ca o echipă campioană!

Rezultatul este negativ. Nu am reuşit să luăm niciun punct. Am încercat, am jucat împotriva unei echipe.

Am avut momente când am jucat bine, trebuie să luăm ce e bun şi să încercăm să îmbunătăţim ce nu a fost bine.

Suferim la finalizare, la ultima pasă, avem două meciuri grele şi încercăm să intrăm în play-off.

Reclamă

” Trebuie să arătăm bine contra Farului”

Din păcate, am prestat şi etapa trecută, şi azi un joc colectiv bun, dar am suferit la finalizare.

Trebuie să încercăm să ne trezim! Trebuie să arătăm bine contra Farului.

(n.r. FCSB are faţă de campioană?) Arată bine, au calitate individuală, fac diferenţa, sunt o echipă puternică.

Reclamă 4 / 0/3

Nu pot să-mi explic”, a declarat Cosmin Matei pentru digisport.ro după FCSB – Sepsi 1-0.

FCSB – Sepsi 1-0! Golul superb al lui Alexandru Băluţă a decis partida

FCSB – Sepsi 1-0, duelul din etapa a 25-a din Liga 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Roş-albaştrii au obţinut a treia victorie din 2024, şi au refăcut diferenţa de nouă puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund.

FCSB a acumulat 54 de puncte, după victoria cu Sepsi. Alexandru Băluţă a marcat unicul gol al partidei, mijlocaşul punctând cu un şut superb, în minutul 16.

Clasamentul Ligii 1:

1. FCSB, 54 p.
2. Rapid, 45 p.
3. CFR Cluj, 42 p.
4. Universitatea Craiova, 38 p.
5. Farul, 37 p.
6. Hermannstadt, 34 p.

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Olaru, Lixandru, Alhassan – Al. Băluță, Miculescu, Fl. Coman
Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Panțîru, Pandele, Luis Phelipe, Nana Antwi, Ov. Popescu, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

Sepsi: R. Niczuly – Oroian, Kecskes, D. Ciobotariu, Dumitrescu – N. Păun – Kallaku, C. Matei, Aganovic, Fl. Ștefan – Safranko
Rezerve: D. Moldovan, R. Niczuly, M. Bălașa, Renta, J. Rodriguez, Rondon, Popsa, K. Varga, I. Gheorghe
Antrenor: Bernd Storck

Florinel Coman, scos la pauză din teren în FCSB – Sepsi! Elias Charalambous l-a înlocuit cu Luis Phelipe

Florinel Coman a fost scos la pauză în FCSB – Sepsi. Elias Charalambous a decis să îl înlocuiască pe „Mbappe” cu Luis Phelipe.

Reclamă

Elias Charalambous a făcut o singură schimbare la pauza meciului cu Sepsi. Decizia antrenorului celor de la FCSB a fost una surprinzătoare.

Astfel, antrenorul cipriot a decis să îl înlocuiască încă de la pauză pe Coman, unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB din acest sezon. Coman a marcat numai puţin de 10 goluri în acest sezon al Ligii 1. Doar Olaru a marcat mai mult decât el: 14 goluri.

Florinel Coman a avut probleme medicale înaintea partidei cu Sepsi

Florinel Coman a avut probleme medicale înaintea partidei cu Sepsi. „Mbappe” chiar a ajuns la spital pentru un control.

Coman, la 4 jumătate dimineaţa era la spital, la un consult ORL, pentru că nu dormise toată noaptea. La 11 am fost în camera lui şi erau 40 de grade acolo.

Tuşea şi îl durea rău în gât când înghiţea. Nu putea să mănânce. M-au sunat de acolo că are sinuzită, amigladele umflate şi el a zis că poate să joace.

La 4 jumătate dimineaţa era la spitalul Ponderas. Doctorul a zis <<Dacă tu crezi că ai super puteri, joacă>>. Şi el a zis că are super puteri”, spunea Mihai Stoica la orangesport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și