Închide meniul
Video

Cristiano Ronaldo a fost la un pas să marcheze unul din cele mai frumoase goluri din istoria fotbalului, LIVE în AntenaPLAY!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 martie 2024, 20:28

Cristiano Ronaldo a fost la un pas să marcheze unul din cele mai frumoase goluri din istoria fotbalului, LIVE în AntenaPLAY!

Cristiano Ronaldo, în timpul unui meci / Profimedia Images

Cristiano Ronaldo a fost la un pas să marcheze unul din cele mai frumoase goluri din istoria fotbalului, LIVE în AntenaPLAY! Starul portughez a şutat de la peste 50 de metri, iar balonul a trecut puţin pe lângă poartă. Al Ain – Al Nassr 1-0 a fost în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Ain a înscris un gol, în minutul 44, prin Rahimi, şi a mai avut alte două goluri anulate. În minutele 28 şi 72, Kaku, respectiv Rahimi au introdus mingea în poartă, dar reuşitele lor au fost anulate cu VAR.

Cristiano Ronaldo a fost la un pas să marcheze unul din cele mai frumoase goluri din istoria fotbalului, LIVE în AntenaPLAY!

Cristiano Ronaldo a fost aproape în minutul 90+10 al partidei să marcheze de dincolo de linia de la centrul terenului. Un astfel de gol a reuşit David Beckham pe 17 august 1996, în timpul meciului Manchester United – Wimbledon.

Ronaldo l-a văzut ieşit pe portarul lui Al Ain şi a acţionat rapid. Dacă balonul trimis de starul portughez prindea spaţiul porţii, goalkeeper-ul lui Al Ain nu ar fi putut interveni.

Cristiano Ronaldo nu a reuşit să înscrie în turul din sferturile Ligii Campionilor Asiei, dar cei de la Al Nassr îşi pun mari speranţe că rezultatul va fi întors la retur. Şi meciul Al-Nassr – Al Ain va fi transmis în AntenaPLAY.

Reclamă

Al Ain – Al-Nassr 1-0 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Cristiano Ronaldo, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor Asiei

Al Ain – Al-Nassr 1-o a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Cristiano Ronaldo a cedat la limită în turul sferturilor Ligii Campionilor Asiei.

Al Ain au avut şi două goluri anulate cu VAR. Mai întâi în minutul 28, apoi în minutul 72. Rahimi a marcat unicul gol al meciului în minutul 44. În minutul 90+4, Aymeric Laporte a fost eliminat. Al Nassr va încerca să întoarcă soarta calificării în retur.

Al Ain: Eisa – Palacios, Al-Hashemi, Autonne, Erik – Park, Al Baloushi – Al-Ahbabi, Gamarra, Nader – Rahimi

Reclamă 4 / 0/3

Al-Nassr: Ospina – Behich, Laporte, Al Ghanam, Alawjami – Al Sulaiheem, Al-Khaibari, Sadio Mane, Otavinho, Yahya – Ronaldo

Cristiano Ronaldo are cifre senzaţionale în acest sezon. În campionat a jucat 20 de meciuri şi a adunat 22 de goluri şi 9 assist-uri. Starul portughez se află într-o formă de senzaţie chiar dacă a împlinit recent 39 de ani. În ciuda vârstei, site-ul de specialitate transfermarkt.com i-a evaluat cota de piaţă starului portughez la 15 milioane de euro.

În Liga Campionilor Asiei, Cristiano Ronaldo a marcat 5 goluri în 6 partide. El a oferit şi un assist.

În optimile de finală, LIVE în AntenaPLAY, Cristiano Ronaldo a marcat în ambele meciuri cu Al Feiha. În tur, Cristiano Ronaldo a marcat singurul gol al întâlnirii. În retur, Al Nassr a învins-o pe Al Feiha cu 2-0. Otavio a deschis scorul în minutul 16, iar Ronaldo l-a majorat în minutul 86.

Cristiano Ronaldo a marcat primul gol din 2024, LIVE în AntenaPLAY

Cristiano Ronaldo a marcat primul gol din 2024, LIVE în AntenaPLAY! Portughezul a înscris cu un lob superb, în minutul 81. Al Feiha – Al Nassr 0-1 a fost în AntenaPLAY.

Ronaldo a făcut un un-doi cu un coechipier, a fost găsit într-o poziţie foarte bună şi a finalizat în stil de mare campion. Portughezul a fost la primul gol şi la primul meci oficial din 2024, neevoluând până acum din pricina unei accidentări.

Anterior golului marcat în minutul 81, Cristiano Ronaldo a ratat două ocazii mari. Mai întâi, în prelungirile primei reprize, Ronaldo nu a reuşit să înscrie din interiorul careului.

Reclamă

Ronaldo a trimis în portarul Stojkovic, după ce a primit o centrare de pe partea stângă.

Ulterior, în minutul 64, Ronaldo a ratat o altă ocazie mare. Portughezul nu a putut marca din câţiva metri cu o lovitură de cap.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și