Închide meniul

News Alert | Caz ireal în Italia! Casa lui Paolo Rossi, jefuită în timpul înmormântării fostului mare fotbalist

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 13 decembrie 2020, 5:26

News Alert | Caz ireal în Italia! Casa lui Paolo Rossi, jefuită în timpul înmormântării fostului mare fotbalist

profimediaimages

Casa lui Paolo Rossi a fost jefuită în timpul înmormântării sale

Înmormântarea s-a desfășurat în orașul Vicenza din nord-estul Italiei, pentru a cărui echipă Rossi a fost un golgheter remarcabil la începutul anilor '70. Conform agenției de știri Ansa, citată de englezii de la BBC, soția lui Rossi, Federica, s-a întors la casa lor din Toscana pentru a o găsi jefuită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre obiectele furate se numără un ceas care i-a aparținut legendei fotbalului italian precum și banii pe care cuplul îi avea în casă. Aceeași sursă raportează că investigația poliției este în desfășurare.

Moartea lui Paolo Rossi a îndurerat Italia

Decesul lui Paolo Rossi a îndoliat o națiune întreagă, el fiind considerat unul dintre ce mai buni atacanți din istoria țării și fiind, împreună cu Roberto Baggio și Christian ”Bobo” Vieri, cel mai bun marcator al Italiei la Cupa Mondială.

A marcat 20 de goluri în 48 de apariții pentru Squadra Azzura, inclusiv 6 în legendarul turneu din 1982, când Italia a fost încoronată Campioana Mondială.

Reclamă

La nivel de club, Paolo Rossi a fost un atacant la fel de important pentru Vicenz și Juventus, cu care a câștigat două titluri în Serie A.

Toate jocurile de sâmbătă din Italia au început cu un moment de reculegere în memoria lui Rossi, cu mesajele ”Eroii nu mor niciodata” și ”Ciao Paolo”.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și