Închide meniul

Gigi Becali a ratat transferul unui fundaș la FCSB și rămâne descoperit. ”Dacă e fraier și a semnat prelugirea, ce să-i fac”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 iunie 2022, 12:15

Gigi Becali a ratat transferul unui fundaș la FCSB și rămâne descoperit. ”Dacă e fraier și a semnat prelugirea, ce să-i fac”

Gigi Becali a ratat transferul unui fundaș și FCSB rămâne descoperită

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Gigi Becali a ratat transferul unui fundaș care putea rezolva problema defensivei de la FCSB, după plecările lui Vinicius și Miron și accidentarea de durată a lui Iulian Cristea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a dezvăluit că l-a dorit la FCSB pe Alin Șeroni, fundașul de 35 de ani de la Botoșani. Motivul pentru care a picat totul a fost că jucătorul cotat la 250.000 de euro și-a prelungit contractul cu echipa lui Valeriu Iftime.

Astfel, pentru a-l aduce la echipa din Berceni, Gigi Becali ar fi trebuit să plătească și o sumă de transfer, ceea ce nu i-a convenit patronului, care l-a vrut liber de contract pe Șeroni.

Gigi Becali a ratat transferul unui fundaș la FCSB

“Da, pe Șeroni l-am vrut și am vorbit cu el despre un transfer. Doar că Șeroni a semnat prelungirea cu FC Botoșani. Dacă e fraier și a semnat prelugirea, ce să-i fac? Eu bani nu dau.

O să vedem cine vine, o să vină un fundaș central, poate chiar doi, dacă vom avea nevoie. Nu știu deocamdată”, a spus Gigi Becali, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali, după ce FCSB și-a aflat adversara din Conference League: „Mă interesează banii!”

Gigi Becali e sigur că FCSB nu va avea probleme în preliminariile Conference League. Patronul echipei antrenate de Toni Petrea vrea cu orice preț accederea în faza grupelor.

FCSB va începe pe 21 iulie aventura în preliminariile Conference League. Primul „obstacol” al formației pregătite de Toni Petrea va fi reprezentat de câștigătoarea duelului FC Saburtalo Tbilisi – FK Partizani. „Dubla” dintre cele două posibile adversare ale FCSB-ului se va disputa pe 7 și 14 iulie.

„În Conference League mă interesează banii. Vreau să ajungem în faza grupelor, pentru că asta îmi aduce 10-12 milioane de euro. Acesta este obiectivul, să jucăm în faza grupelor pentru că asta ne aduce bani.

Reclamă 4 / 0/3

Avem șanse mari să prindem grupele. Nu mă interesează acum cu cine am căzut că nu trebuie să mai avem probleme în turul doi preliminar. Dar e important să ajungem în grupe”, a spus Gigi Becali, conform sursei citate mai sus.

Cu cine joacă FCSB în al doilea tur preliminar Conference League

FC Saburtalo a încheiat campionatul Georgiei pe locul 5, la 12 puncte în spatele campioanei Dinamo Batumi. Formația din Tbilisi s-a revanșat în Cupă, reușind să câștige trofeul după o finală cu Samgurali, scor 1-0. Grație succesului din Cupa Georgiei, FC Saburtalo a obținut „biletele” pentru primul tur preliminar din UEFA Conference League.

FK Partizani, cealaltă posibilă adversară a celor de la FCSB, se poate lăuda cu locul 3 ocupat la finalul sezonului 2021/2022 din prima ligă a Albaniei. Partizani a încheiat stagiunea cu 58 de puncte, la 15 lungimi în spatele campioanei FK Tirana.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și