Închide meniul

Gigi Becali face anunţul momentului! Ce spune de revenirea lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 iunie 2022, 12:13

Gigi Becali face anunţul momentului! Ce spune de revenirea lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB

Gigi Becali le-a stabilit preţul lui Florinel Coman şi Florin Tănase

Gigi Becali rupe un contract în faţa FRF / Hepta

Gigi Becali face anunţul momentului după despărţirea lui Laurenţiu Reghecampf de Universitatea Craiova. După ce au apărut informaţii că l-ar dori pe Reghe la FCSB, patronul a infirmat zvonul şi a anunţat că Toni Petrea rămâne antrenorul principal al vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Era de aşteptat că Petrea nu ar accepta varianta de redeveni secundul lui Reghecampf. El a fost de acord cu varianta unui salariu de 8.000 de euro pe lună pentru a rămâne în postul de principal al roş-albaştrilor.

Gigi Becali face anunţul momentului! Ce spune de revenirea lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB

„E treaba lui Reghe ce i s-a întâmplat la Craiova. Noi avem drumul nostru, iar el are drumul lui. Mustață este un tip mai sentimental și vă dați seama că el ține la Reghe, dar una e una și alta e alta, tată! Vreau să îl întrebați voi pe Toni Petrea dacă acceptă așa ceva? Păi, cât credeți că el o să mai stea antrenor la clasa V-a? După ce faci facultatea, te mai întorci la casa V-a? Credeți că o să stea secund toată viața lui? Nu, tată!

Omul e antrenor principal și a plecat pe drumul lui. Ce să fac eu cu doi antreori principali la echipă? Și, oricum am semnat contractul cu Toni Petre, la revedere! Nu are rost să vorbim de Reghecampf, că îl vrea Mustață sau nu mai știu eu cine…

Dar, noi îl avem și pe Pintilii în echipa noastră de antrenori, iar eu zic că Toni Petrea principal și cu Mihai Pintilii secund este cel mai bun cuplu al meu posibil. Nu am ce să îi fac eu acum lui Reghe”, a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Reclamă

Suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova

Antrenorul avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro, dar cele două părți au ajuns la o înțelegere. Mihai Rotaru un a avut de gând să plătească clauza pentru a schimba antrenorul, dar, conform prosport.ro, a scos din conturi 180.000 de euro pentru a-l convinge pe Reghecampf să plece de la Universitatea Craiova.

După rezultatele din sezonul precedent, era de așteptat ca despărțirea să vină, singura necunoscută era suma pentru care antrenorul renunța la contract. După mai multe serii de negocieri, Rotaru l-a convins cu 180.000 de euro.

Laurențiu Reghecampf a ratat toate obiectivele la Univeristatea Craiova în sezonul 2021-2022: oltenii nu au contat în lupta la titlu cu CFR Cluj și FCSB și au fost eliminați în semifinale din Cupa României. În preliminariile Conference League, Craiova a fost eliminată de Laci, din Albania.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite Vezi toate știrile
Citește și