Închide meniul

Toni Petrea, luat la ţintă de fanii lui FCSB: "Antrenorul ăsta e doar un mieluşel". Acuzaţii dure după victoria chinuită cu Gaz Metan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 martie 2021, 7:43

Toni Petrea, luat la ţintă de fanii lui FCSB: "Antrenorul ăsta e doar un mieluşel". Acuzaţii dure după victoria chinuită cu Gaz Metan

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Toni Petrea, criticat de fanii FCSB, după victoria cu 1-0 din meciul cu Gaz Metan

Toni Petrea a fost criticat de mai mulţi fani ai lui FCSB, pentru victoria cu 1-0 din meciul cu Gaz Metan, în care Florin Tănase a marcat în al doilea minut al prelungirilor la primul şut al roş-albaştrilor pe spaţiul porţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea, criticat de fani după FCSB – Gaz Metan 1-0

Antrenorul lui FCSB a încercat să explice la final că echipa sa nu mai joacă la fel de bine ca la începutul sezonului pentru că adversarii au învăţat cum să-i blocheze pe fotbaliştii săi. Declaraţiile lui Petrea au fost postate pe pagina de Facebook a clubului, unde suporterii au reacţionat imediat.

"Antrenorul ăsta e doar un mieluşel care a ajuns la echipă numai pentru că e prea laş să se certe cu Becali sau MM", a scris unul dintre fani. "Mister Petrea, până la urmă care este rolul dumneavoastră la FCSB?", a comentat un altul.

FCSB a câştigat ultimele trei meciuri fără să primească gol, dar pe fani îi îngrijorează evoluţia tot mai slabă. "Joc foarte slab. Prima ocazie abia în minutul 58! Până atunci, Mediașul a ratat trei ocazii! Tănase, chiar dacă a dat gol, a fost unul din cei mai slabi jucători ai Stelei. Când cåștigi dintr-un singur șut pe poartă … și ăla în minutul 91", a acuzat un alt suporter.

Florin Tănase: "Nu am jucat ce trebuia"

Şi Florin Tănase şi-a manifestat nemulţumirea după meciul cu Gaz Metan. "Nu am jucat ce trebuia ca să-i deschidem, să ne creem mai multe ocazii. Am făcut nu doar o primă repriză slabă, tot meciul nu am jucat ce trebuia. Trebuie să analizăm şi să redevenim echipa care eram înainte, care îşi crea multe ocazii", a spus autorul singurul gol, la Digi Sport.

Reclamă

Florin Tănase a început meciul ca atacant până la intrarea lui Vukusic, în minutul 36. Nu s-a ferit să îl ironizeze pe cel care a luat decizia. "Am spus-o. Doar n-o să mă repet de 100 de ori. Până la urmă, trebuie să joc unde are echipa nevoie".

Mihai Stoica a "anunţat" câştigarea titlului

Nici Mihai Stoica nu s-a ferit să recunoască jocul slab făcut de FCSB, dar conducătorul roş-albaştrilor se declară convins că la vară titlul va fi câştigat de echipa sa.

"Nu țin minte un meci al Stelei/FCSB câștigat cu atâta șansă ca cel din seara asta. În schimb, eu am avut o experiență asemănătoare cu Unirea Urziceni la un meci cu Vasluiul. În anul în care am luat titlul", a scris Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și