Închide meniul

Petrolul Ploiești are o nouă conducere! „Lupii galbeni” au intrat într-o nouă eră. Anunțul oficial

Alex Ioniță Publicat: 2 august 2024, 21:41 / Actualizat: 2 august 2024, 22:50

Reclamă
Petrolul Ploiești are o nouă conducere! „Lupii galbeni au intrat într-o nouă eră. Anunțul oficial

Petrolul Ploiești are o nouă conducere!

Profimedia

Petrolul Ploiești are, în mod oficial, o nouă conducere! Oficialii echipei au făcut anunțul prin intermediul rețelelor de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 3 etape din actualul sezon de Liga 1, oficialii de la Petrolul au făcut publice informațiile cu privire la noua structură administrativă a echipei.

Petrolul Ploiești are o nouă conducere!

Potrivit anunțului făcut pe rețelele de socializare, Petrolul a intrat, în mod oficial, într-o nouă eră. Noul președinte al Comitetului Director al echipei din Ploiești este Serhan Cetinsaya.

Claudiu Tudor a rămas și el în conducerea echipei, însă va ocupa postul de președinte executiv. Și Cristian Fogarassy, care a negociat venirea noii conduceri la echipă, a primit un post: cel de vicepreședinte.

„Așa cum se știe, Asociația noastră a trecut, în ultima perioadă, printr-o serie de schimbări, inclusiv în ceea ce privește componența structurii de conducere.

Reclamă
Reclamă 4

Astfel, în noua formulă a acesteia, ne bucurăm de experiența și expertiza unor noi colegi și parteneri. Împreună vom depune toate eforturile ca, printr-un management eficient, clubul fanion al Ploieștiului și al Prahovei să performeze și să atingă nivelul pe care și-l doresc numeroșii săi suporteri.

Iată noua structură a conducerii clubului nostru:

Președinte al Comitetului Director: Serhan Cetinsaya
Președinte: Pertev Onguner
Președinte Executiv: Claudiu Tudor
Vicepreședinte: Cristian Fogarassy
Hai Petrolul!”, a fost anunțul făcut de oficialii de la Petrolul.

Reclamă

Ce obiective are Mehmet Topal la Petrolul Ploiești

După primele analize, Topal a declarat că fotbalul din România este mai tehnic decât cel din Turcia şi că obiectivul său este să ajungă cu Petrolul în play-off, după care să cucerească titlul în trei ani.

„E o mare onoare pentru noi să fim aici. Știm că am venit la o echipă mare. În viață am lucrat cu antrenori buni, cu nume importante. Asta face parte din experiența mea. Când jucam fotbal încercam mereu să fiu la cel mai înalt nivel, așa voi face și ca antrenor.

Eu și echipa mea vom da tot ce putem pentru echipa asta care are un secol de existență. Românii și turcii nu diferă mult, sunt sigur că vom avea o relație bună aici. Nu prea am urmărit liga din România, precum pe cele mari din Europa, dar știu în mare parte despre ce e vorba.

Am avut puțin timp de analiză înainte să vin aici. N-am avut mult timp să analizăm. De o săptămână nu prea dormim, ne-am pregătit să știm unde venim. Fotbalul românesc e mai tehnic decât cel turc. Vom fi o echipă care aleargă mult și care luptă pe teren. Acesta este obiectivul nostru.

Targetul nostru de sezonul acesta e să jucăm în play-off. În 3 ani, încercăm să luăm titlul, să fim campioni. Nu am jucat nicăieri fără un obiectiv. Nu am avut contact cu oameni fără obiective în viață”, a declarat Mehmet Topal, la prezentarea oficială din luna iulie.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 3 aug.

Dennis Politic, după ce a reuşit o „dublă” cu Gloria Buzău: „E fericirea la cote maxime”! Mesaj pentru Lucescu: „Vin cu plăcere”

0:14 3 aug.

Andrei Prepeliţă şi-a făcut praf apărarea după ce Dinamo a învins-o pe Gloria Buzău cu 4-1: „Marcajul nu a existat”!

23:47

Pe ce loc a ajuns România în clasamentul pe medalii de la Jocurile Olimpice, după cele 2 medalii de argint cucerite vineri!

23:35

Dinamo – Gloria Buzău 4-1. „Câinii” au făcut spectacol de ziua lui Cornel Dinu şi sunt pe locul 2 în Liga 1! „Dublă” Politic

23:23

Novak Djokovic, reacție superbă după calificarea în finala de la Jocurile Olimpice: „Aștept asta de 20 de ani!”

23:20

Dorinel Munteanu, după ce a aflat că Mircea Lucescu e favorit să preia naţionala: „Nu a ajutat deloc fotbalul românesc”

1 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj 3 Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 4 Va rămâne Verstappen la Red Bull în 2025? Analiza lui Adrian Georgescu 5 FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport” 6 „Are absolut tot ce-i trebuie!” Replică dură pentru David Popovici, după ce s-a plâns de condiţiile din România
Citește și