Închide meniul

Bernadette Szocs şi alte 3 românce participă la turneul de tenis de masă WTT Star Contender Bangkok 2024 (AntenaPLAY, 2-7 iulie)

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2024, 13:29

Reclamă
Bernadette Szocs şi alte 3 românce participă la turneul de tenis de masă WTT Star Contender Bangkok 2024 (AntenaPLAY, 2-7 iulie)

Bernadette Szocs şi alte 3 românce participă la turneul de tenis de masă WTT Star Contender Bangkok 2024 (AntenaPLAY, 2-7 iulie)

Bernadette Szocs, în timpul unui meci - Profimedia Images

Bernadette Szocs şi alte 3 românce se află pe tabloul principal al turneului de tenis de masă WTT Star Contender Bangkok 2024, ce se va desfăşura în perioada 2-7 iulie şi va fi transmis live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe tabloul feminin, vom avea parte de o luptă aprigă, ţinând cont că la startul competiţiei se vor afla nume de top, precum Hina Hayata, Chen Xingtong, Shin Yubin sau Miwa Harimoto.

Bernadette Szocs şi alte 3 românce participă la turneul de tenis de masă WTT Star Contender Bangkok 2024 (AntenaPLAY, 2-7 iulie)

Bernadette Szocs, cea mai bună jucătoare a României şi ocupanta locului 9 mondial, reprezintă ţara noastră la Bangkok. Alături de Bernie, pe tabloul feminin se mai află Eliza Samara, Adina Diaconu şi Andreea Dragoman.

Turneul este unul important şi din punct de vedere financiar, dar şi pentru punctele acordate. Dotată cu premii totale de 250.000 de dolari, întrecerea de la Bangkok le aduce campionilor 10.000 de dolari şi 600 de puncte în clasamentul mondial.

Finaliştii de pe cele două tablouri vor încasa câte 7.500 de dolari şi vor primi şi 420 de puncte, iar semifinaliştii vor pune mâna pe 4.000 de dolari şi 210 puncte în ierarhia mondială.

Reclamă
Reclamă 4

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

 

Reclamă

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:51

Simone Biles s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

10:28

Luis de la Fuente, discurs categoric după victoria Spaniei în faţa Georgiei: „Am fi putut câştiga cu 8-1”

10:07

Maria Semeniciuc a câştigat medalia de aur la Campionatele Europene de box pentru juniori

9:59

Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de România – Olanda, din optimile EURO 2024: „E un meci de acum ori niciodată”

9:43

Christian Horner a dat verdictul după incidentul dintre Max Verstappen şi Lando Norris: „Trebuia să se întâmple la un moment dat”

9:23

Mad Max reloaded! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu de Formula 1 al Austriei

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și