Închide meniul
EXCLUSIV

Jaqueline Cristian s-a întors acasă după performanța obținută la Australian Open. La „dublu” le-a eliminat pe Halep și Ruse: „A fost ceva special, o super experiență!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 ianuarie 2022, 18:29

Jaqueline Cristian s-a întors acasă după performanța obținută la Australian Open. La „dublu le-a eliminat pe Halep și Ruse: „A fost ceva special, o super experiență!

Jaqueline Cristian a impresionat la Australian Open 2022

Profimediaimages

  • Jaqueline Cristian a impresionat la Australian Open 2022
  • Ce a declarat jucătoarea de 23 de ani la revenirea în țară

A reușit să dea o lovitură chiar și mai mare în proba de dublu, acolo unde a făcut pereche cu Andrea Petkovic. În primul tur le-a eliminat chiar pe Simona Halep și Gabriela Ruse. Au putut fi oprite abia în optimile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jaqueline Cristian, extaziată după victoriile obținute la Australian Open

Sunt adormită, am dormit destul de puțin, dar mai pot. Sunt fericită că am ajuns acasă, cred că asta e adrenalina pe care o simt acum. Clar a fost ceva special, prima apariție la un Grand Slam, prima victorie… m-am bucurat super mult și îmi dă destul de multă încredere.

A fost o super experiență pentru mine, sincer. Inclusiv partea cu dublu m-a ajutat și mă ajută. A fost și distractiv oarecum, e relaxant să joci dublu cu Andrea Petkovic. Nu e genul care să pună presiune pe tine, să fie agitată.

Reclamă

E aiurea să joci cu românce prietene. Ne vedem toată ziua pe acolo… hai să ne eliminăm între noi, e aiurea. Oricum, a fost un meci foarte bun și mai mult ca un antrenament pentru simplu. Pe ideea asta am plecat cu dublul și uite că am ajuns în turul 3„, a declarat Jaqueline Cristian pentru AntenaSport.

Citește și:

Din păcate, România a rămas fără reprezentare la Australian Open. Simona Halep a pierdut cu Alize Cornet, iar Sorana Cîrstea a fost învinsă în set decisiv de Iga Swiatek.

Reclamă

Pentru românce a fost un turneu foarte bun. Dar la cum le cunosc eu pe fete (n.r. Simona Halep și Sorana Cîrstea), clar voiau să fie cât mai sus.

Nivelul Simonei a fost ridicat toată săptămâna… și al Soranei, că și ea a fost ‘super on fire’. E mai greu, fiind și primul turneu al anului, cred că trebuie să-ți dea foarte multă încredere chestia asta„, a spus Cristian.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya
Tenis • 27 mart., 18:32
Gabriela Ruse a pierdut încă din primul tur la turneul din Antalya. Premiul de consolare primit de româncă
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep