Închide meniul

Proces Novak Djokovic | Cine îi ia locul lui Nole la Australian Open 2022, după ce sârbul a pierdut procesul cu statul australian

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 ianuarie 2022, 9:15

Proces Novak Djokovic | Cine îi ia locul lui Nole la Australian Open 2022, după ce sârbul a pierdut procesul cu statul australian

Novak Djokovic, probleme mari în Australia

Update 9:00: Novak Djokovic a pierdut procesul și nu va mai participa la Australian Open! În locul său va juca italianul Caruso, din postura de Lucky Loser

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic figurează în programul primei zi la Australian Open 2022

Însă, deocamdată nu se ştie dacă Djokovici va putea juca, deoarece judecătorii de la tribunalul federal din Melbourne nu au dat o decizie privind viza liderului ATP, informează news.ro.

Meciul este programat pe arena Rod Laver, în jurul orei locale 21.00 (12.00, luni, ora României).

Tot luni, în ultimul meci de pe terenul 12, Gabriela Ruse (82 WTA) va da piept cu italianca Jasmine Paolini (locul 52), iar în ultima partidă de pe terenul 14, Jaqueline Cristian (73 WTA) o va întâlni pe belgianca Greet Minnen (84 WTA).

Reclamă
Citește și:

Novak Djokovic așteaptă decizia finală în procesul cu statul australian

Novak Djokovic va afla, duminică, dacă va putea rămâne în Australia și să participe la primul turneu de Grand Slam al anului. Autoritățile din Australia i-au anulat viza de două ori, după ce sârbul a forțat participarea la Australian Open 2022, deși nu era vaccinat.

 Avocații lui Novak Djokovic susțin că decizia ministrului Imigrării, Alex Hawke, de a-i anula pentru a doua oară viza de intrare în țară, este irelevantă. Mai mult, avocatul Nick Wood susține că ministrul Hawke nu a căutat și nici citit documentul medical pe care i l-a trimis Novak Djokovic.

Reprezentantul ministrului a spus că Hawke crede că prezența lui Djokovic i-ar „încuraja pe alţii să-i imite poziţia, iar asta „i-ar pune pe australieni în pericol”. Llyod a evocat și comportamenul de care a dat dovadă Djokovic după ce a aflat că este infectat cu Covid-19.

Reclamă 4 / 0/3

Solicitantul are un istoric recent de ignorare a măsurilor de siguranţă COVID. Chiar şi atunci când a fost infectat… a dat un interviu şi participat la o şedinţă foto, inclusiv şi-a scos masca„, a spus Llyod.

Filmul scandalului uriaș provocat de Novak Djokovic în Australia

Djokovic a sosit în Australia la 5 ianuarie şi forţele de frontieră nu i-au permis intrarea în ţară timp de mai bine de opt ore, timp în care jucătorul a fost reţinut în aeroport.

La finalul audierii, ofiţerii poliţiei de frontieră au decis să-i anuleze lui Djokovic viza de intrare în ţară, pentru că nu este vaccinat şi astfel nu respectă regulile sanitare locale pentru cetăţenii care doresc să călătorească în Australia. Tenismenul a fost plasat în izolare la un centru de imigranţi.

Novak Djokovic a făcut apel la decizia autorităţilor şi a primit câştig de cauză, la 10 ianuarie, din partea unui tribunal local din Melbourne. El a fost eliberat din centrul pentru imigranţi şi a început să se antreneze la Melbourne Park.

Ministrul australian al Imigraţiei, Alex Hawke, a anulat, vineri, a doua oară viza de intrare în ţară deţinută de liderul ATP, decizie de asemenea contestată de avocaţii lui Djokovic.

Recomandări
  • Novak Djokovic nu va juca la Australian Open 2022
  • Cine îi ia locul lui Nole

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și