Închide meniul

Roland Garros 2023 | Carlos Alcaraz, o nouă demonstraţie de forţă! A trecut lejer de italianul Lorenzo Musetti şi e în sferturi

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iunie 2023, 13:39

Roland Garros 2023 | Carlos Alcaraz, o nouă demonstraţie de forţă! A trecut lejer de italianul Lorenzo Musetti şi e în sferturi

Carlos Alcaraz, o nouă demonstraţie de forţă!

Carlos Alcaraz, după o victorie / Profimedia Images

Carlos Alcaraz, o nouă demonstraţie de forţă la Roland Garros 2023. Liderul mondial s-a calificat în sferturile de finală după o victorie facilă cu numărul 18 mondial, italianul Lorenzo Musetti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alcaraz l-a învins pe Musetti cu 6-3, 6-2, 6-2.

Carlos Alcaraz, o nouă demonstraţie de forţă!

Alcaraz s-a impus după doar două ore de joc, iar în runda următoare îl va avea ca adversar pe grecul Stefanos Tsitsipas (5 ATP, favorit nr. 5), informează agerpres.ro.

Rezultate de duminică din optimi:

Carlos Alcaraz (Spania/N.1) – Lorenzo Musetti (Italia/N.17) 6-3, 6-2, 6-2
Stefanos Tsitsipas (Grecia/N.5) – Sebastian Ofner (Austria) 7-5, 6-3, 6-0
Novak Djokovic (Serbia/N.3) – Juan Pablo Varillas (Peru) 6-3, 6-2, 6-2
Karen Hacianov (Rusia/N.11) – Lorenzo Sonego (Italia) 1-6, 6-4, 7-6 (9/7), 6-1

Aryna Sabalenka s-a calificat în sferturile de finală. De ce a lipsit de la conferinţa de presă

Aryna Sabalenka s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei de pe zgura pariziană, cu premii în valoare de aproape 50 de milioane de euro. Campioana din acest an de la Australian Open a trimis-o acasă pe finalista din 2018, Sloane Stephens.

Reclamă

Jucătoarea belarusă de tenis Aryna Sabalenka (2 WTA) s-a calificat în „sferturile” celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, după ce a învins-o în optimi pe americanca Sloane Stephens (30 WTA) în două seturi, 7-6 (7/5), 6-4.

Belarusa s-a impus în mai puţin de două ore de joc în faţa unei adversare care a fost campioană la US Open în 2017 şi finalistă la Roland Garros în 2018 (unde s-a înclinat în faţa Simonei Halep). În partida următoare, Sabalenka o va avea ca adversară pe ucraineanca Elina Svitolina, fostă nr. 3 WTA, acum pe locul 192.

Campioană la Australian Open în luna ianuarie, Arina Sabalenka a câştigat toate cele 10 meciuri disputate până acum la turneele de Mare Şlem din 2023.

Reclamă 4 / 0/3

Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de finală. Un nou record stabilit de sârb!

Novak Djokovic s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de Mare Şlem de la Roland Garros pentru a 17-a oară în cariera sa, stabilind astfel un nou record, informează AFP.

Sârbul în vârstă de 36 de ani, clasat pe locul 3 mondial, l-a învins în trei seturi, scor 6-3, 6-2, 6-2, pe peruanul Juan-Pablo Varillas (locul 94 ATP), după o oră şi 57 de minute de joc, anunţa agerpres.ro.

„Sunt mândru de asta, dar înseamnă că nu mai sunt tânăr„, a comentat Djokovic, referindu-se acest record, pe care l-a obţinut jucând „cel mai bun tenis de la debutul turneului„.

Sârbul a disputat cu această ocazie al 55-lea său sfert de finală în Marele Şlem (recordul este deţinut de elveţianul Roger Federer, cu 58 de prezenţe în această fază).

„Nole”, care a atins mereu sferturile la Paris începând din 2010, îl va înfrunta pentru un loc în semifinale pe rusul Karen Hacianov, care a avut duminică un meci mult mai dificil împotriva italianului Lorenzo Sonego, de care a trecut în patru seturi: 1-6, 6-4, 7-6 (9/7), 6-1.

Carlos Alcaraz: ”Sunt un jucător complet, care joacă agresiv”

Carlos Alcaraz a spus că a devenit un jucător complet. Spaniolul e convins că va fi foarte greu de învins la Roland Garros.

”Sunt foarte mulțumit de modul în care am jucat. Într-un Grand Slam este important să petreci cât mai puțin timp pe teren, pentru că vei avea nevoie de această energie în celelalte tururi. Fiind meciul de noapte, este chiar mai bine că am încheiat în trei seturi, astfel încât cina și tratamentul să nu dureze atât de mult și să pot merge la culcare nu atât de târziu.

Reclamă

Anul trecut am suferit mult împotriva lui Ramos în turul doi, îmi amintesc perfect acel meci, iar la New York am avut și eu meciuri dificile, așa că vom vedea ce se va întâmpla aici.

Sunt un jucător complet, care joacă agresiv, pun mereu presiune pe adversarul meu și îl duc la limită. Nu-mi pierd prea mult concentrarea, sunt pregătit să joc puncte lungi, iar rivalii trebuie să facă lucruri mari pentru a mă putea depăși”, a declarat Carlos Alcaraz în timpul acestui Roland Garros.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și