Închide meniul

Roland Garros 2023 | Gabriela Ruse, eliminată în optimi la dublu. Românca şi Marta Kostiuc, învinse de Coco Gauff şi Pagula

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 iunie 2023, 18:49

Roland Garros 2023 | Gabriela Ruse, eliminată în optimi la dublu. Românca şi Marta Kostiuc, învinse de Coco Gauff şi Pagula

Gabriela Ruse, eliminată în optimi la dublu la Roland Garros

Gabriela Ruse, într-un meci de dublu pe zgură / Profimedia Images

Perechea Gabriela Ruse/Marta Kostiuk (România/Ucraina), cap de serie numărul 13, a fost eliminată, duminică, în turul trei al probei de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruse şi Kostiuk au fost învinse de echipa Coco Gauff/Jessica Pegula (SUA), cap de serie 2, scor 6-7 (4), 6-4, 6-2. Meciul a durat două ore şi 20 de minute, informează news.ro.

Gabriela Ruse, eliminată în optimi la dublu

Premiul pentru participarea în turul trei este de 43.000 de euro. Gabriela Ruse şi Marta Kostiuk se calificaseră ieri în optimi.

Sâmbătă, în turul secund al competiţiei pariziene pe zgură, Ruse şi Kostiuk au dispus în trei seturi, 3-6, 6-4, 6-3, de cuplul compus din belgianca Kirsten Flipkens şi americanca Shelby Rogers, după două ore şi cinci minute de joc, relata agerpres.ro.

Gabriela Ruse a participat şi în proba de simplu la Roland Garros 2023, dar a fost eliminată în calificări.

Reclamă

Ruse a fost învinsă în turul 2 al calificărilor de sportiva belgiană Greet Minnen (119 WTA), scor 6-4, 6-1, într-o oră şi 23 de minute.

Iga Swiatek, victorie cu 6-0, 6-0 în turul 3 la Roland Garros

Iga Swiatek a obţinut o victorie uluitoare în turul 3 de la Roland Garros. Poloneza a învins-o pe chinezoaica Xinyu Wang cu 6-0, 6-0.

Poloneza, care speră la un nou trofeu pe zgura pariziană, a avut nevoie de doar 51 de minute pentru a trece de Xinyu Wang.

Reclamă 4 / 0/3

Victoriile fără game pierdut sunt ceva extrem de rar în tenis, mai ales la Roland Garros, în această fază a competiţiei.

Iga Swiatek a cedat doar opt game-uri în primele sale trei partide la actuala ediţie de la Roland Garros, potrivit agerpres.ro. Poloneza s-a calificat pentru al cincilea an consecutiv în optimile de finală, în tot atâtea participări.

Iga Swiatek o va înfrunta în turul următor pe câştigătoarea meciului dintre canadianca de origine română Bianca Andreescu şi ucraineanca Lesia Ţurenko.

Elena Rybakina s-a retras de la Paris. ”Am avut febră, dureri de cap, nu am dormit bine”

Elena Rybakina s-a retras de la Roland Garros. A patra favorită a competiției a luat decizia înaintea meciului cu Sara Sorribes Tormo, din turul 3.

Cel mai probabil, un virus a făcut-o pe Rybakina să ia decizia radicală. Elena va reveni la turneele de la Berlin, Eastbourne și Wimbledon.

Ieri nu m-am simțit bine, am avut febră. Astăzi este la fel. Este foarte greu să joc. Eu sunt departe de a fi 100%.

Este un ghinion pentru mine, voi încerca să mă recuperez pentru sezonul de iarbă. Am avut febră, dureri de cap, nu am dormit bine. Am început să simt simptomele după al doilea meci.

Reclamă

Decizia corectă este să mă retrag, pentru că este greu să joc în aceste condiții. Sunt supărată că nu pot juca. Așa e viața… există suișuri și coborâșuri. Corpul are nevoie de timp pentru a se odihni. Planul este să joc la Berlin, Eastbourne și Wimbledon”, a spus Elena Rybakina, la conferința de presă.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și