Închide meniul
VIDEO

Novak Djokovic și Rafael Nadal, schimb de mingi fabulos în sferturile de la Roland Garros 2022! Ibericul a câștigat punctul, în uralele publicului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 iunie 2022, 1:41

Novak Djokovic și Rafael Nadal, schimb de mingi fabulos în sferturile de la Roland Garros 2022! Ibericul a câștigat punctul, în uralele publicului

Schimb de mingi fantastic între Novak Djokovic și Rafael Nadal, la Roland Garros 2022

Novak Djokovic vs Rafael Nadal, la Roland Garros 2022 / Profimedia

Novak Djokovic și Rafael Nadal au reușit un schimb de mingi fabulos în sferturile de finală de la Roland Garros 2022. Cei doi au venit la fileu, după un serviciu puternic al ibericului, reușind să ridice în picioare publicul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic și Nadal au oferit o nouă seară de neuitat pentru fanii tenisului, la Grand Slam-ul de la Paris. Cei doi titani au reușit nenumărate schimburi extraordinare în sferturile de la Roland Garros.

Novak Djokovic și Rafael Nadal, schimb de mingi fabulos în sferturile de la Roland Garros 2022

Unul dintre momentele de vis ale meciului de „5 stele” a avut loc pe serviciul lui Nadal, când ambii jucători au venit la fileu.

Schimbul s-a încheiat cu o minge ridicată prea mult de Djokovic, la care Nadal n-a stat pe gânduri. Spaniolul a finalizat cu un smash ca la manual și a câștigat punctul.

Reclamă

Câștigătorul partidei dintre Novak Djokovic și Rafael Nadal va da piept în semifinală cu Alexander Zverev. În sferturi, germanul a trecut de Carlos Alcaraz, după un meci maraton de 3 ore și 18 minute.

Novak Djokovic, huiduit de spectatori înaintea meciului de lux cu Rafael Nadal, de la Roland Garros 2022

Novak Djokovic și Rafael Nadal au fost primiți total diferit de publicul de pe arena Philippe Chatrier, la meciul vedetă din sferturile de finală.

În timp ce Nadal a fost ovaționat de întreaga arenă, Djokovic a fost huiduit de o parte dintre spectatori. Chiar dacă mulți oameni aflați în tribune l-au aplaudat pe sârb, specialiștii din lumea tenisului au rămas cu un gust amar.

Reclamă 4 / 0/3

La intrarea în arenă, Nole n-a părut afectat de reacția ostilă și i-a salut pe toți cu mâna, oferindu-le chiar și un zâmbet.

VEZI AICI VIDEO

Legendarul Jonh McEnroe a comentat gestul spectatorilor de la Roland Garros. Fostul mare jucător american i-a criticat pe oamenii care l-au fluierat pe Djokovic când și-a făcut apariția pe teren.

„Niciun alt jucător nu s-a lovit de mai multă adversitate decât Novak. Nu este corect, trebuie să spun asta. Acest om a transformat lămâi în limonadă de mai multe ori decât orice alt jucător din istoria tenisului, așa că dacă crezi că îl deranjează, ești nebun!

Este atât de puternic mental încât poate să treacă peste asta și, cumva, să își canalizeze furia și frustrarea peste ceea ce simte că reprezintă o lipsă de respect. Și eu simt același lucru.”, a „tunat” John McEnroe, pentru eurosport.com.

Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Roland Garros 2022

Alexander Zverev s-a calificat în semifinale la Roland Garros 2022. Germanul de pe locul 3 ATP a obţinut biletele pentru penultimul act pentru al doilea turneu consecutiv. „Sascha” l-a învins, marţi, cu scorul de 6-4, 6-4, 4-6, 7-6 (7), pe spaniolul Carlos Alcaraz, locul 6 ATP, după un meci de trei ore şi 18 minute.

Alcaraz a alternat loviturile bune cu greşeli neprovocate, mai ales în momentele decisive ale primelor două seturi. Apoi, jocul spaniolului de 19 ani s-a îmbunătăţit din ce în ce mai mult şi el reuşit să reintre în meci, zdruncinându-l cu numeroase scurte pe Zverev.

Reclamă

Germanul de 25 de ani a dominat destul de clar prima parte a întâlnirii cu o evoluţie solidă, dar a început să fie pus sub presiune din setul al treilea.

De altfel, ultimele două seturi au fost foarte spectaculoase, ambii jucători producând puncte şi lovituri excepţionale, care au ridicat în picioare publicul de pe Philipe-Chatrier.

Încurajat mai mult din tribune, spaniolul a luat setul al treilea, după un break în ghemul al zecelea, apoi în decisiv a făcut un ghem slab pe propriul serviciu la 4-4. Zverev a servit pentru meci, dar nu a făcut-o convingător şi Alcaraz a reintrat în joc.

În tie-break, tenismenul spaniol a avut minge de set la 6-5 şi serviciul, însă mai experimentatul său adversar a anulat-o şi a reuşit să închidă partida, cu 7-6 (9/7).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și