Închide meniul

Simona Halep – Qinwen Zheng, în turul al doilea de la Roland Garros. Simo, favorită la calificare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 mai 2022, 21:50

Simona Halep – Qinwen Zheng, în turul al doilea de la Roland Garros. Simo, favorită la calificare

Simona Halep visează să câștige din nou Roland Garros

Simona Halep, în meciul cu Nastasja Schunk, în primul tur la Roland Garros / Profimedia

Simona Halep – Qinwen Zheng va fi al doilea meci al campioanei noastre la Roland Garros. Simo e favorită în duelul cu jucătoarea din China.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea după ce a învins-o pe Nastasja Schunk în primul meci, scor 6-4, 1-6, 6-1. De cealaltă parte, Qinwen Zheng a trecut entuziasmant de Maryna Zanevska, scor 6-3, 6-1.

Simona Halep – Qinwen Zheng, în turul al doilea de la Roland Garros

Simona Halep va trebui să fie atentă la serviciul adversarei sale. În duelul cu Maryna Zanevska, Zheng, a reușit şase aşi şi a avut un procentaj de 95% pe primul. De altfel, ea nu a avut de apărat decât o minge de break, pe care a salvat-o.

Simona Halep şi Qinwen Zheng se vor întâlni pentru a doua oară în carieră. Primul meci dintre cele două a avut loc la începutul anului, la Melbourne Summer Set 1, turneu pe care Simo l-a câştigat. Atunci, în semifinale, Simona s-a impus cu 6-3, 6-2. Ea a avansat în finala de la Antipozi, unde a trecut de Kudermetova, obţinând singurul ei trofeu de până acum, din 2022.

”La unele mingi i-am simțit forța. Nu e ușor să le returnezi. Am jucat mai bine astăzi, inclusiv la serviciu, mi-am relaxat brațele mai mult”, spunea Halep, după victoria în fața lui Zheng.

Reclamă

Qinwen Zheng, care va împlini 20 de ani în octombrie, nu a fost niciodată mai sus de locul 70 WTA. În acest an, jucătoarea din China a adunat 17 victorii și opt înfrângeri, în timp ce bilanțul Simonei Halep e de 19 victorii și șase înfrângeri. 

Simona Halep, a doua favorită la Roland Garros

Simona Halep este a doua favorită a specialiștilor, la câștigarea Roland Garros 2022, după Iga Swiatek. Numărul 1 WTA a trecut deja în turul secund, după o victorie scurtă cu Lesia Tsurenko, 6-2, 6-0.

Simona s-a impus la Openul francez în 2018, după o finală cu Sloane Stephens. Ea și-a mai trecut în cont alte două finale, pierdute la Maria Sharapova (2014) și la Jelena Ostapenko (2017).

Reclamă 4 / 0/3

Anul trecut, Simona Halep nu a participat la Roland Garros din cauza accidentării la gambă care au făcut-o să rateze și Wimbledon, dar și Jocurile Olimpice.

Recomandări
  • Simona Halep s-a calificat în turul al doilea la Roland Garros
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” Vezi toate știrile
Citește și