Închide meniul

Ilie Năstase pariază pe Simona Halep înaintea semifinalelor de la Wimbledon 2022: „E favorită clară la trofeu!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 iulie 2022, 22:53

Ilie Năstase pariază pe Simona Halep înaintea semifinalelor de la Wimbledon 2022: „E favorită clară la trofeu!

Unicul băiat al lui Ilie Năstase, născut de o adolescentă de 13 ani

Ilie Năstase are 4 fete şi un băiat | Hepta

Ilie Năstase pariază pe Simona Halep înaintea semifinalelor de la Wimbledon 2022. Legendarul jucător român are mare încredere în „Simo” după prestațiile fantastice reușite până acum la Grand Slam-ul de la Londra.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep se va duela cu Elena Rybakina în penultimul act de la Wimbledon. Meciul se va disputa joi, de la ora 17:30 (ora României) și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Ilie Năstase pariază pe Simona Halep după calificarea în semifinalele Wimbledon 2022

Ilie Năstase a urmărit jocul Simonei și a ajuns la concluzia că sportiva din Constanța nu are rival la ediția din acest an de la All England.

Fostul lider ATP consideră că încrederea Simonei Halep a atins cote uriașe la ora actuală și va fi foarte complicat pentru oricare dintre jucătoarele rămase în turneu să o oprească din drumul către un nou titlu la Wimbledon.

„Un parcurs bun până acum. Trebuie să mențină ritmul ăsta, mai are două meciuri de jucat. Dar la cum văd cine a mai rămas acolo, e favorită clară. Jocul de tenis e un joc de încredere. Încrederea îți vine câștigând meciuri. Dacă nu îți câștigi meciurile, pot să fii și numărul 1…

Reclamă

Are o perioadă bună acum, este foarte concentrată, a avut și un tablou bun, trebuie să recunoaștem, și cu toate aceste lucruri, împreună, o văd câștigătoare. E o revenire bună pentru ea. Dacă vede că poate să revină, poate să câștige orice turneu.”, a spus Ilie Năstase.

Simona Halep – Elena Rybakina și Ons Jabeur – Tatjana Maria sunt semifinalele din acest an de la Wimbledon.

Simona Halep este favorită clară în meciul cu Elena Rybakina

Sportiva din Constanța a trecut în sferturi de Amanda Anisimova, scor 6-2, 6-4, și visează la o nouă finală la prestigiosul turneu de la All England. „Simo” se va lupta cu Rybakina pentru un loc în marea finală. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de 3 ori de-a lungul timpului.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep și Elena Rybakina s-au duelat prima oară în 2019, la Wuhan, când jucătoarea noastră s-a retras în primul set, la scorul de 4-5. Au urmat apoi două victorii pentru „Simo”, în finala de la Dubai, în 2020, scor 3-6, 6-3, 7-6, și în „16-imile” US Open, în 2021, scor 7-6, 4-6, 6-3

Pe drumul către semifinalele Wimbledon 2022, Simona le-a învins pe Muchova, Flipkens, Frech, Badosa și Anisimova, fără să cedeze vreun set. De cealaltă parte, Rybakina a trecut de Vandeweghe, Andreescu, Zheng, Martic și Tomljanovic. Singurul set pierdut de jucătoarea din Kazahstan a venit chiar în meciul din sferturi, contra Ajlei Tomljanovic, scor 4-6, 6-2, 6-3.

Bookmakerii o consideră favorită clară pe „Simo” în duelul cu Rybakina, sportiva pe care românca o conduce cu 2-1 în meciurile directe. 1.36 este cota campioanei noastre pentru meciul din semifinale, în timp ce adversara româncei va porni cu 3.30. Pentru o victorie cu 2-0 a Simonei Halep, bookmakerii au oferit cota 1.85.

Halep pornește cu prima șansă și la cucerirea trofeului de la Londra, în viziunea bookmakerilor. Sportiva din Constanța are cota 2.15 pentru a deveni din nou campioană la Wimbledon, fiind urmată de Ons Jabeur (2.25), Elena Rybakina (6.00) și Tatjana Maria (25.00).

Reacția Simonei Halep după ce s-a calificat în semifinale la Wimbledon

Simona Halep visează să câștige un nou titlu la Wimbledon, după cel din 2019. La finalul meciului cu Anisimova, sportiva din Constanța a spus că se află la cel mai bun nivel al său:

„Mă bucur că sunt din nou în această fază, sunt dominată de emoţii. Contează că sunt aici, am avut o adversară dificilă, nu am simţit bine mingea şi nu am ştiut ce să fac în acele momente. Am avut picioare bune, am avut nevoie de serviciul meu la 0-40. Totul e bine când se termină cu bine.

Cred că joc cel mai bun tenis al meu, am avut probleme anul trecut. Acum îmi recâştig încrederea. Stau bine la acest capitol acum. Publicul îmi dă multă energie, le mulţumesc celor din tribune care mă susţin întotdeauna”, a spus Simona Halep, după meci.

Reclamă

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și