Închide meniul

„Absurd şi strigător la cer!” Naţionala de polo a României, blocată în aeroport din cauza grevei de la TAROM: „Nu îi interesează”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 iulie 2024, 10:38

Reclamă
„Absurd şi strigător la cer! Naţionala de polo a României, blocată în aeroport din cauza grevei de la TAROM: „Nu îi interesează

Naţionala de polo a României, blocată în aeroport din cauza grevei de la TAROM

Facebook Bogdan Rath

Naţionala de polo a României, blocată în aeroport din cauza grevei de la TAROM. Echipa naţională de polo pe apă a României, calificată la Jocurile Olimpice de la Paris, blocată mai multe ore pe aeroportul din Belgrad din cauza anulării unui zbor al companiei naţionale TAROM, revine în ţară cu un autocar, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Federaţiei Române de Polo, Alexandru Matei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta s-a arătat revoltat de faptul că jucătorii, care au participat la un turneul internaţional de pregătire în Serbia, pierd o noapte din programul de recuperare din cauza unul zbor anulat.

Naţionala de polo a României, blocată în aeroport din cauza grevei de la TAROM

Coincidenţa face ca băieţii noştri, calificaţi la Jocurile Olimpice, să fie acum blocaţi la Belgrad pentru că zborul lor de Bucureşti este anulat. Ei sunt în aeroport de dimineaţă şi aşteaptă clarificări. E un zbor anulat al TAROM, compania noastră naţională. Noi am reuşit să aranjăm un autocar din Serbia, dar asta înseamnă 12 ore pentru jucători ca să se întoarcă acasă. E un autocar plătit de noi. Dar nu asta e problema, problema e că ei pierd 12 ore, pierd o noapte, iar ăsta e timpul lor de recuperare după un turneu, având în vedere că mai sunt 2 săptămâni şi plecăm la Jocurile Olimpice. Ei nu se vor odihni, iar o noapte pierdută înseamnă enorm în contextul pregătirilor pentru Jocurile Olimpice. Enorm. Şi eu pe cine să mă supăr?„, a spus Matei

Mi se pare absurd şi strigător la cer ca angajaţii de la TAROM să ne spună că nu îi interesează. Şi că au o posibilitate să ne întoarcem cu Air Serbia mâine, dar nu îi interesează cum ne rezolvăm noi cu cazarea, masa şi aşa mai departe până mâine. Nu există la nicio companie să nu îţi asigure nimic, masa, cazare, ceva… să mă ducă la Frankfurt sau oriunde, iar de acolo să ajung la destinaţie. Dar TAROM este TAROM şi nu ne mai facem bine. Ei trebuiau să plece la 13:30. Dar pleacă abia acum de la Belgrad… şi după 12 ore, deci mâine pe la 6 dimineaţa ajung acasă rupţi în două„, a adăugat preşedintele, conform agerpres.ro.

Compania TAROM a anulat luni 10 curse interne şi externe din cauza indisponibilităţii temporare a membrilor echipajului de zbor, a anunţat operatorul aerian.

Reclamă
Reclamă 4

„În conformitate cu reglementările internaţionale de aviaţie şi politicile interne stricte privind siguranţa zborurilor, fiecare dintre cursele respective a fost anulată deoarece un membru din echipajul fiecărei aeronave s-a declarat ‘inapt de zbor’. Deciziile individuale ale piloţilor au fost luate în conformitate cu reglementările în vigoare, pentru a asigura securitatea şi confortul pasagerilor şi a echipajului”, au transmis reprezentanţii TAROM, într-un comunicat de presă.

Echipa naţională de polo a României a participat la un turneu internaţional de pregătire la Belgrad, înaintea participării la Jocurile Olimpice de la Paris, alături de selecţionatele Serbiei, Franţei, Muntenegrului, Australiei şi Germaniei.

Formaţia condusă de Bogdan Roth a încheiat turneul de la Belgrad cu două victorii, în faţa Germaniei (scor 16-12) şi a Franţei (8-7), şi trei înfrângeri, cu Australia (17-9), Serbia (13-7) şi Muntenegru (10-6).

Reclamă

La Jocurile Olimpice de la Paris, „tricolorii’ vor evolua în Grupa A, alături de Croaţia, Italia, Grecia, Statele Unite ale Americii şi Muntenegru.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:33

Andreea Elena Taloş s-a clasat pe locul 10 în finala de triplusalt: „Mi-am îndeplinit cel mai mare vis!”

21:53

FotoNocturna a cedat la Farul – Poli Iaşi! Gică Hagi, criză de nervi la marginea terenului

21:40

LIVE TEXTFarul Constanța – Poli Iași 2-0. Rivaldinho şi Gabi Iancu au înscris pentru echipa lui Hagi. Probleme cu nocturna la Ovidiu!

21:25

„Ce urmează pentru mine?” David Popovici, reacţie sinceră după ce s-a întors acasă cu două medalii de la Jocurile Olimpice 2024

20:52

Prin ce trece Jose Mourinho din cauza lui Istvan Kovacs: „Şi-a pierdut somnul şi are mare anxietate!”. Dezvăluiri din interior

20:51

Ungurii, derapaj după ce Imane Khelif a învins-o pe Luca Hamori la Jocurile Olimpice

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj 4 Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 5 Dinamo – Gloria Buzău 4-1. „Câinii” au făcut spectacol de ziua lui Cornel Dinu şi sunt pe locul 2 în Liga 1! „Dublă” Politic 6 FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport”
Citește și