Închide meniul

Tyson Fury, declarație în forță înainte de „meciul secolului” cu Oleksandr Usyk: „Va fi depășit!”

Alex Ioniță Publicat: 11 aprilie 2024, 11:01

Reclamă
Tyson Fury, declarație în forță înainte de „meciul secolului cu Oleksandr Usyk: „Va fi depășit!

Tyson Fury, declarație în forță înainte de "meciul secolului" cu Oleksandr Usyk

Tyson Fury / Profimedia

Tyson Fury a făcut o declarație în forță înainte de „meciul secolului” cu Oleksandr Usyk. Britanicul nu s-a ferit de cuvinte, atunci când a vorbit despre duel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boxerul britanic Tyson Fury a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că este încrezător într-o victorie împotriva ucraineanului Oleksandr Usyk, în meciul de unificare a centurilor la categoria grea.

Tyson Fury, declarație în forță înainte de „meciul secolului” cu Oleksandr Usyk

Cu mai bine de o lună înaintea meciului programat în Arabia Saudită, la Riad, Fury a ţinut să precizeze că nu există un conflict între el şi Usyk:

„Am citit lucruri în mass-media că ar fi ceva foarte personal între mine şi Oleksandr Usyk. Dar nu, nu este. Sunt doar afaceri, între luptători. Nu îl urăsc, el nu mă urăşte. Este un soţ bun, un om bun şi îl respect. A fost campion incontestabil la categoria semi-grea, are mai multe titluri la categoria grea. Toată lumea trebuie să respecte ceea ce a făcut ca luptător”, a spus Fury, potrivit news.ro.

Britanicul nu are nici un dubiu că va triumfa în meciul din 18 mai, chiar dacă Usyk este deţinătorul titlurilor WBA, IBF, WBO şi Ring Magazine:

Reclamă

„Avem o categorie grea dintr-un motiv”, crede Tyson Fury, campionul mondial WBC. „Când un semigreu trece la băieţii mari, el va sfârşi prin a fi depăşit. Chiar şi Evander Holyfield a trecut prin asta. Puteţi învinge boxerii grei de valoare medie, dar nu puteţi învinge greii de elită. Pentru că dimensiunea contează. Aceste categorii există cu un motiv…”, a încheiat boxerul britanic.

Tyson Fury – Oleksandr Usyk, „meciul secolului”

„S-a ajuns la un acord pentru o luptă de unificare a centurilor mondiale de box la categoria grea între britanicul Tyson Fury şi ucraineanul Oleksandr Usyk”, a anunţat promotorul Frank Warren, scrie AFP, potrivit agerpres.ro.

„Cel mai mare eveniment al secolului în box”, potrivit lui Warren, va avea loc la Riad (Arabia Saudită), între Fury, deţinătorul centurii WBC la categoria grea, şi Usik, care cu greu şi-a păstrat titlurile WBA, IBF şi WBO împotriva speranţei boxului britanic, Daniel Dubois, la sfârşitul lunii august. Nu a fost însă precizată o dată anume privind desfăşurarea confruntării.

Reclamă 4 / 0/3

La finele lui august 2023, în oraşul polonez Wroklaw, Usik şi-a păstrat centurile mondiale învingându-l pe britanicul Daniel Dubois prin KO, deşi a avut mari emoţii.

Oleksandr Usyk, în vârstă de 36 de ani, a obţinut a 21-a victorie din cariera sa, în care nu a suferit nicio înfrângere. Daniel Dubois, care are 25 de ani, a fost challenger-ul său oficial după eşecul negocierilor pentru organizarea unui meci, în aprilie, împotriva campionului WBC, Tyson Fury.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și