Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 2024

Viviana Moraru Publicat: 2 mai 2024, 16:33 / Actualizat: 2 mai 2024, 22:51

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 2 mai 2024, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe AS.ro vezi cine e gata să preia funcţia de director sportiv la Rapid. Dan Şucu este extrem de nemulţumit de rezultatele echipei şi e gata să ia măsuri.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 2 mai 2024

1. Man şi Mihăilă, în Serie A

Dennis Man a fost desemnat jucătorul sezonului la Parma. Valentin Mihăilă e şi el în top, după ce „cruciaţii” au promovat în Serie A.

2. Piţurcă, în război cu Becali

Reclamă

Victor Piţurcă a răbufnit, după declaraţiile lui Gigi Becali. Fostul selecţioner a anunţat că nu mai vorbeşte în viaţa lui cu patronul de la FCSB.

3. Şucu ia măsuri

De pe AS.ro afli cine va fi noul director sportiv de la Rapid. Dan Şucu nu a mai aşteptat finalul sezonului şi a început revoluţia în Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

4. Radunovic, anunţ despre situaţia de la FCSB

Risto Radunovic încă nu s-a decis în privinţa viitorului lui. Deşi nu a semnat prelungirea contractului, fundaşul de la FCSB visează să joace în Champions League.

5. Halep şi Cîrstea, pentru România

George Cosac a anunţat că Simona Halep şi Sorana Cîrstea ar putea renunţa la rivalitatea lor. Doar aşa ar putea România să câştige trofeul Billie Jean King Cup.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” Vezi toate știrile
Citește și