Închide meniul
Foto

Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea! „Foarte greu pentru o femeie!” Fosta soţie a lui Borcea a spus tot

Publicat: 13 iunie 2024, 8:53

Reclamă
Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea! „Foarte greu pentru o femeie!” Fosta soţie a lui Borcea a spus tot

Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea

Cristi şi Mihaela Borcea

Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea a fost dezvăluită chiar de ea. Fosta soţie a lui Cristi Borcea a transmis că i-a fost destul de dificil atunci când s-a lansat în afaceri, deoarece s-a implicat într-un domeniu cu care nu era familiarizată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea a fost căsătorită timp de 23 de ani cu Cristi Borcea, divorţând în 2011. Femeia şi-a refăcut viaţa, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul milionarului român, care acum este la al treilea mariaj.

Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea

Mihaela Borcea a dezvăluit că prima afacere a fost în domeniul gazelor lichefiate, domeniu dificil, mai ales pentru o femeie. Aceasta a transmis că s-a descurcat cu greu, dar în cele din urmă a reuşit, afacerea funcţionând în continuare.

„Prima afacere este cea în domeniul gazelor lichefiate, butelii; ceva destul de greu pentru o femeie, mai ales că în acea perioadă era o afacere exclusiv pentru bărbați. Mi-a fost foarte greu să pătrund în această lume, dar spiritul meu antreprenorial m-a ajutat și de această dată. Afacerea aceasta funcționează în continuare, dar la un nivel mult mai dezvoltat”, a declarat Mihaela Borcea, conform viva.ro.

Totodată, Mihaela Borcea a transmis că s-a implicat în afaceri de tânără, mărturisind că afacerea sa de suflet a rămas cea din domeniul de întinerire şi înfrumuseţare.

Reclamă
Reclamă 4

„Am intrat în afaceri de tânără și m-am implicat în managementul și dezvoltarea tuturor acestor business-uri, în ciuda faptului că domeniile sunt total diferite. Dar recunosc că afacerea la care țin foarte mult și de care nu pot sta departe mult timp este Clinica Michelle. Am încercat să dezvolt în exclusivitate în România un concept unic de întinerire și înfrumusețare și cred că am reușit acest lucru printr-o muncă susținută de aproape 10 ani în domeniul beauty”, a mai spus Mihaela Borcea.

Motivul real pentru care Mihaela Borcea a făcut o schimbare radicală

Mihaela Borcea a dezvăluit motivul real pentru care a făcut o schimbare radicală în viaţa ei. Fosta soţie a lui Cristi Borcea a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă, probleme care au determinat-o să se schimbe complet în acest an.

Mihaela Borcea a dezvăluit că s-a confruntat cu probleme medicale din cauza stresului, probleme care s-au reflectat în rezultatele analizelor efectuate la începutul anului. De atunci, fosta soţie a lui Cristi Borcea s-a schimbat complet şi s-a pus pe primul loc, lăsând deoparte afacerile de care se ocupa.

Reclamă

În ianuarie, analizele nu mi-au ieșit prea bine. Stresul a atins cote maxime până atunci.

Mă bucur de casa mea, în care nu prea am fost prezentă până acum. Acum mă ocup de mine. Am slăbit deja vreo zece kilograme. În primul rând, e vorba de liniștea pe care o ai, fără stres. Fac și sport, nu mai mănânc după o anumită oră. Anul acesta e o noua Mihaela Borcea, care a învățat să trăiască cu adevărat. La sală am început să merg constant din februarie. Când vrei să te ocupi de tine, nu mai poți face afaceri. Mai am și acum, dar mult mai ușor.

Mi-am făcut și grădina, acasă. Mă ocup de procuratul răsadurilor. Mâncăm aproape bio. Mai cumpăr și de la piață. Culegem cireșe în fiecare zi. Cea mai mare satisfacție e când îți iei de la tine din pom. Parcă și florile sunt mai vesele că am revenit în mijlocul lor. Până acum, plecam la mare, veneam acasă doar să-mi schimb bagajele”, a declarat Mihaela Borcea, conform cancan.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:41

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după ce FCSB şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor

16:30

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

16:25

LIVE VIDEOAmelie Foerester şi Alexandru Avasiloae, în finala de sincron platformă mixt a Campionatului European e ACUM în AntenPLAY

16:05

Mircea Lucescu: „Pentru mine nu a existat niciodată o Generaţie de Aur”! Jucătorii naţionalei care l-au impresionat pe „Il Luce”

16:01

Edi Iordănescu, în top 10 selecţioneri ai României din toate timpurile

16:00

Turcia – Georgia, LIVE TEXT, 19:00! Primul meci din istorie pentru Georgia, la EURO! Echipele probabile

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și