Închide meniul
Foto

Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 mai 2024, 16:46

Reclamă
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana

Ionuţ Chirilă, plan perfect pentru Dinamo

Ionuţ Chirilă, în timpul unui meci/ Hepta

Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Ana este o prezenţă discretă şi are aceeaşi pasiune ca şi tatîl său: sportul. În trecut, tatăl său nu a ezitat să dea detalii despre fiica sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Chirilă este superba fiică a lui Ionuţ Chirilă, unul dintre cei mai excentrici oameni din fotbalul românesc. Ana a practicat tenisul şi s-a antrenat timp de 4 ani la Academia lui Patrick Mouratoglou. Pe lângă pasiunea pentru sport, Ana Chirilă este o tânără extrem de frumoasă. (VEZI IMAGINI RARE ÎN GALERIA FOTO CU ANA CHIRILĂ)

Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana

Ana Chirilă (29 de ani) nu a ajuns niciodată să joace tenis de performanţă. Fiica lui Ionuţ Chirilă, care este stabilită la Cannes, a studiat în domeniul business – management.

Ne cunoaștem foarte bine, da. Fiica mea a absolvit școala de tenis a lui Mourtoglou, a făcut patru ani acolo. E cea mai importantă academie din Europa. Este o academie care cuprinde tot.

În Franța, ca să poți să faci sport de performanță, se face școală privată. Așa e în Franța, învățământul e obligatoriu și dimineață, dar și după-amiază. Acolo veneau niște profesori, iar tu alegeai dacă faci școală în franceză sau faci sistemul american.

Reclamă

Ea a făcut sistemul american, pentru că urma să ajungă la o universitate în America. Învăța dimineața, de la 08:00 la 12:00, după aceea masă, apoi antrenamente, de la 13:00 la 19:00. Șase ore pe zi!”, spunea în urmă cu 2 ani Ionuţ Chirilă, pentru gsp.ro.

Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client

Au apărut detalii despre afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura. Liber de contract încă din 2021, când a fost demis de la Academica Clinceni, antrenorul în vârstă de 58 de ani are succes cu un magazin pe care l-a deschis pe Coasta de Azur.

Ionuţ Chirilă s-a mutat în Franţa şi are o afacere cu pantofi. Chiar şi fostul patron al lui Dinamo, Cristi Borcea, i-a devenit client. Chirilă recunoaşte că preţurile sunt unele extrem de „piperate”, dar că asta nu este o problemă.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul român este unic acţionar în această afacere, dar că el doar finanţează magazinul.

Am un magazin la Cannes. Nu aduc şi în România pantofi. Da, se mişcă magazinul. Am ceva special cu Arigo Sacchi, care a făcut cel mai mare Milan din lume, ci Rijkard, Gullit şi Van Basten, care spune <<Vindeam pantofi şi am ajuns în fotbal datorită unui bibliotecar>>.

Da, vând pantofi foarte scumpi, dar nu mă ocup eu de chestia asta. (n.r. – cum şi-a deschis afacerea) Mi-a spus o doamnă din înalta societate: <<Ionuţ, un bărbat se cunoaşte după ceas şi pantof. Restul… poate fi îmbrăcat şi în costum de sudor>>.

Da, eu doar finanţez magazinul. Se ocupă nişte fete care au lucrat la Channel, nu sunt românce. Da, sunt acţionar unic. Singur. Da, Cristi Borcea a luat mai multe perechi, el s-a îmbrăcat elegant toată viaţa„, a declarat Ionuţ Chirilă la orangesport.ro.

Ionuţ Chirilă este fiul lui Ioan Chirilă şi a antrenat UTA, Concordia Chiajna, Poli Iaşi, ASA Târgu Mureş şi Academica Clinceni.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet 12:26 Marian Iancu și-a anunțat revenirea în fotbalul românesc! A dezvăluit și numele clubului la care va investi 12:25 Ce a spus Florin Maxim despre o colaborare cu Gigi Becali: „Toată lumea vrea la FCSB!”. Verdictul antrenorului momentului 12:24 Adrian Mutu s-a întâlnit cu Ivan Rakitic! Unde a fost invitat „Briliantul”: „A fost o experienţă frumoasă” Vezi toate știrile
Citește și