Închide meniul
Foto

Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria

Publicat: 23 aprilie 2024, 9:12

Reclamă
Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut! Transformare neaşteptată a Adinei Maria

Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut

Adina Maria şi Cristi Tănase / Colaj Instagram

Iată cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut. Adina Maria trece prin momente speciale şi a suferit o transformare spectaculoasă. Soţia lui „Dodel” a surprins pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adina Maria a devenit mamă la jumătatea lunii martie. I-a oferit primul copil lui Cristi Tănase, care a făcut astfel uitat scandalul de proporţii în care a fost implicat.

Cum arată femeia care l-a ţinut la uşă pe Cristi Tănase, la o lună după ce a născut

Soţia fostului jucător de la FCSB a postat în ultima perioadă, pe reţelele sociale, mai multe imagini cu bebeluşul. Adina Maria le-a arătat celor 33.000 de urmăritori pe care îi are pe Instagram cum arată acum.

Îmbrăcată în haine mulate, de culoare neagră, partenera lui Cristi Tănase a avut o apariţie neaşteptată. Pare să fi revenit la cea mai bună formă a ei (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Adina Maria a postat şi o nouă fotografie cu copilul. „Cu mami peste tot„, a fost mesajul care a însoţit imaginea. Nu s-a afişat deloc, în această perioadă, alături de „Dodel”.

Reclamă

Totuşi, nu sunt semne ale unei „rupturi” între ei. În ziua în care a împlinit 37 de ani, fostul internaţional român a primit un mesaj emoţionant de la soţia lui.

La mulţi ani, soţul meu! Te iubim„, a scris Adina Maria, în limba engleză, pe contul ei de Facebook.

Cristi Tănase, ţinut în faţa uşii de soţia lui

Cristi Tănase şi Adina Maria s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut. Fostul fotbalist a fost în centrul unui scandal de proporţii. A fost găsit întins la uşa de la apartament, fără doi dinţi, şi cu pete de sânge lângă el. „Dodel” a explicat că aştepta ca soţia să îi deschidă uşa şi a dezminţit cu vehemenţă existenţa unui conflict violent.

Reclamă 4 / 0/3

Nu m-a bătut nimeni, cine să mă bată. Eram la ușa apartamentului meu. Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția. Am niște dinți provizorii, iar unul mi-a căzut. repet, nu m-a bătut nimeni.

Presa scrie numai minciuni despre mine, dar oricum nu mă interesează pe mine. Eu sunt un om care se distreză, mă simt bine. M-am lăsat de fotbal de doi ani, dar nu mă gândeam că o să fiu în continuare în atenția presei. Observ însă că se scrie mai mult acum decât când jucam”, a spus Cristi Tănase la fanatik.ro.

Clipul a apărut pe reţelele de socializare în contextul în care, la finalul lui 2023, Cristi Tănase a fost prins drogat la volan! Fostul fotbalist român, în vârstă de 36 de ani, a fost oprit de poliţişti la un control de rutină.

Cristi Tănase a câştigat trei titluri de campion cu FCSB, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a României, înainte să plece la Tianjin Teda, pentru 800.000 de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga Vezi toate știrile
Citește și