Închide meniul
Foto

„Ajută-l în loc să-l împingi în jos!” Mesajul lui Harlem Gnohere, după ce a văzut imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 februarie 2024, 21:17

Reclamă
„Ajută-l în loc să-l împingi în jos!” Mesajul lui Harlem Gnohere, după ce a văzut imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase

Mesajul lui Harlem Gnohere, după ce a văzut imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase

Hepta - AntenaSport

Mesajul lui Harlem Gnohere, după ce a văzut imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase. „Bizonul” a reacţionat imediat şi i-a transmis un mesaj de susţinere lui „Dodel”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase întins în faţa uşii de la apartament, fără doi dinţi şi cu pete de sânge lângă el au devenit virale şi au stârvat un val de reacţii. Printre cei care au reacţionar a fost şi Harlem Ghonere, fostul atacant al celor de la FCSB.

Mesajul lui Harlem Gnohere, după ce a văzut imaginile tulburătoare cu Cristi Tănase

”Îți dau toată puterea mea, prietene. Curaj pentru tine. Ajută-l în loc să-l împingi în jos”, a scris Harlem Gnohere pe Instagram.

Cristi Tănase a dezvăluit ce făcea soția lui, în timp ce el încerca să intre în casă

Cristi Tănase a dezvăluit ce făcea soția lui, în timp ce el încerca să intre în casă. Fostul jucător al FCSB-ului a venit cu noi detalii, după ce imaginile tulburătoare au făcut rapid înconjurul României. „Dodel” a oferit lămuriri şi a recunoscut ce s-a întâmplat cu adevărat.

Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția”, a fost prima explicaţie a lui Cristi Tănase. La o zi distanţă, a explicat şi de ce Adina Maria nu apucase să îl lase să intre în apartament.

Reclamă

„Dodel” a ţinut să afirme că soţia lui dormea la acea oră şi că nu a auzit telefonul. Mai mult, el nu ar fi stat mult timp în faţa uşii. Portarul blocului ar fi venit imediat să îl filmeze.

Unde să fiu, am ajuns și eu acasă și am așteptat să-mi deschidă soția. Așteptam și eu să mi se deschidă ușa și m-am pus pe jos! Am așteptat două minute, un minut și pe urmă a venit și m-a fimat portarul de acolo! Aoleu, am dinții provizorii, mi-a curs sânge, ceva de genul! Nu am făcut scandal, nu m-am certat, nu am făcut urât. Soția dormea! Nu auzea telefonul! Am zis că aștept și eu până răspunde. Am bătut la ușă”, a spus Cristi Tănase la antenastars.ro.

Cristi Tănase şi Adina Maria s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut şi urmează să devină părinţi. Soţia lui „Dodel” este make-up artist, pasionată de sală şi este de o frumuseţe răpitoare. (VEZI IMAGINI CU SOŢIA LUI CRISTI TĂNASE ÎN GALERIA DE MAI JOS)

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
Vezi toate știrile
Citește și