Închide meniul
Foto

Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”

Publicat: 24 aprilie 2024, 14:23

Reclamă
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”

Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj!

Oana Marica şi Adrian Mititelu Jr / Colaj Instagram

Fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj, după ce a „dispărut” de pe reţelele sociale în ultima vreme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oana Marica, pe care presa mondenă a numit-o „Bunesa”, a transmis un mesaj pe contul ei de Instagram, după o lungă perioadă de absenţă.

Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”

De la anunţul teribil, că Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile, Oana Marica nu a transmis niciun mesaj despre fostul ei iubit.

Marius Şumudică spunea că un posibil motiv pentru starea psihică precară a lui Adrian Mititelu Jr ar putea fi cauzat de despărţirea de fosta iubită. Mititelu Jr a fost salvat de Beinur Nuredin. Cel supranumit „Spaima litoralului” a sunat la ambulanţă. Beinur a povestit şi ce i-au transmis cei de la ambulanţă să facă până sosesc ei. Mititelu Jr s-a intoxicat cu pastile antidepresive.

La mulţi ani, draga mea prietenă, îţi doresc tot ce e mai bun în fiecare moment”, i-a transmis Oana Marica, pe Instagram, unei bune prietene pe care o are.

Reclamă

Marius Şumudică a transmis că e posibil ca despărţirea de fosta iubită să îi producă această stare psihică precară lui Adrian Mititelu Jr

„Am văzut ce s-a întâmplat la Craiova. Îmi pare rău pentru el. Nu știu exact contextul, am înțeles că a avut și o decepție în dragoste cu o fată sau ceva.

Îmi pare rău pentru el și sunt alături de el, chiar dacă am avut noi așa niște clinciuri în momentul în care nu am acceptat să semnez și să merg acolo.

Dar e ceva uman și e normal să fii alături de un om care trece prin așa ceva. E un tip OK, pe care eu l-am respectat și îl respect în continuare. Chiar am rămas prieteni.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi dăduse mesaj acum vreo lună și îmi zicea ‘Hai, mă, te rog eu frumos, vino să mă ajuți, să mă salvezi!’, pe cuvântul meu. Și el și taică-su”, a spus Şumudică, citat de fanatik.ro.

Adrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte

Adrian Mititelu Jr a fost la câteva minute de moarte. Cel puţin aşa a dezvăluit fiul patronului de la FC U Craiova, care a stat în comă 10 ore, în weekendul trecut. Mititelu speră să iasă la finalul săptămânii din spital.

Adrian Mititelu Jr (26 de ani) a fost la câteva clipe de moarte, după o supradoză de pastile, dar a fost salvat de la Floreasca, unde a fost internat la ATI.

„Am stat în comă 10 ore! De sâmbătă noaptea și până duminică. Abia duminică după amiază doctorii au reușit să mă stabilizeze și le mulțumesc mult pe această cale. Mi-au spus că, dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu mai aveau ce face.

Am luat mai multe, nu mai stiu ce… dar au fost amestecate. În momentul de față sunt stabil, mă simt bine. Sper ca în 2-3 zile să ies din spital.

Le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, în special doctorilor. Le mulțumesc celor care mi-au transmis mesaje de încurajare și de prietenie. Le-am citit pe toate și mi-au dat putere”, a spus Mititelu, pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază Vezi toate știrile
Citește și