Închide meniul
Foto

Imagini rare cu Ionuţ Negoiţă şi actuala soţie! Cât de frumoasă e femeia cu care şi-a refăcut viaţa după divorţul de Carmen

Publicat: 20 mai 2024, 17:49

Reclamă
Imagini rare cu Ionuţ Negoiţă şi actuala soţie! Cât de frumoasă e femeia cu care şi-a refăcut viaţa după divorţul de Carmen

Imagini rare cu Ionuţ Negoiţă şi actuala soţie! Cât de frumoasă e femeia cu care şi-a refăcut viaţa

Ionuţ Negoiţă / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Spynews.ro a publicat imagini rare cu Ionuţ Negoiţă şi actuala soţie! Cei doi au fost surprinşi alături de una dintre cele două fetiţe pe care le au împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Negoiţă trece prin momente excelente atât în viaţa personală, cât şi în afaceri. Nu cu mult timp în urmă a fost clasat pe locul 21 în topul celor mai bogaţi români. (IMAGINI CU IONUŢ NEGOIŢĂ ŞI ADINA NEGOIŢĂ ÎN GALERIA FOTO)

Imagini rare cu Ionuţ Negoiţă şi actuala soţie! Cât de frumoasă e femeia cu care şi-a refăcut viaţa după divorţul de Carmen

Adina Negoiţă este medic. Ea deţine o clinică privată. Milionarul român s-a îndrăgostit de ea încă de când Adina era în facultate. Adina Negoiţă este originară din Târgovişte.

Sunt Adina Negoiţă, medic, soţie, mamă şi, mai ales, un om care iubeşte ceea ce face şi face ceea ce iubeşte… Experienţele acumulate pe parcursul anilor m-au ajutat să devin femeia de azi.

Încă din anii adolescenţei visam cu ochii deschişi să aduc zâmbetul pe chipul oamenilor în suferinţă, să-i ajut să se simtă bine în pielea lor, conştientă de faptul că un trup sănătos şi frumos, un chip luminos şi plăcut îţi dau o stare de confort interior şi te pot ajuta să priveşti cu încredere orice provocare a vieţii.

Reclamă
Reclamă 4

N-a fost uşor, dar am fost consecventă, urmându-mi pas cu pas visul”, se descrie Adina Negoiţă pe site-ul clinicii pe care o deţine.

Paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe Adina Negoiţă şi soţul ei celebru, Ionuţ, în Capitală. Cei doi nu au fost văzuţi decât în rare momente împreună în public.

Adina Negoiţă şi Ionuţ Negoiţă, împreună / Spynews.ro
Adina Negoiţă şi Ionuţ Negoiţă, împreună / Spynews.ro

Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!

Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat” după ieşirea lui din acţionariatul lui Dinamo. Fostul patron al „câinilor” e în ascensiune în topul celor mai bogaţi români.

Reclamă

Ionuţ Negoiţă are acum o avere estimată la 1,3 miliarde de lei (circa 260 de milioane de euro). Fostul patron al „câinilor” este clasat pe locul 21 în topul Forbes al celor mai bogaţi români.

Imediat după ieşirea din acţionariatul „câinilor”, Ionuţ Negoiţă avea o avere estimată la 102 milioane de euro. Rezultă, astfel, că în numai 4 ani averea lui Ionuţ Negoiţă a ajuns să fie de două ori şi jumătate mai mare decât atunci când omul de afaceri era acţionar majoritar la Dinamo.

Negoiţă a cedat pachetul majoritar de acţiuni lui Pablo Cortacero, situaţia declanşând ulterior un scandal uriaş după ce spaniolul nu a făcut decât investiţii pe hârtie. Dinamo a trebuit să gestioneze o situaţie foarte dificilă ulterior, jucătorii aduşi de grupul Cortacero fiind plătiţi cu salarii foarte mari.

Dinamo este deţinută acum de Red & White. Din acţionariatul „câinilor” face parte şi Eugen Voicu. Administrator special al clubului este Andrei Nicolescu.

Pe lângă construcții, Negoiță a fost de-a lungul timpului implicat și în fotbal. El a fost patronul echipei de fotbal Dinamo în perioada 2013-2020. În 2020, el a cedat pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo și s-a retras din această industrie, pentru a se concentra pe afacerile imobiliare”, relatează forbes.ro, în articolul în care anunţă clasarea lui Ionuţ Negoiţă pe locul 21 în topul celor mai bogaţi români.

Ionuţ Negoiţă a divorţat de prima soţie, Carmen, în 2010, după 11 ani de mariaj. Cunoscutul milionar român are doi copii şi din prima căsătorie a lui, cu Carmen.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:23

Claudiu Niculescu a comparat România cu Ucraina: „Dacă noi am fi FCSB, ei ar fi Manchester United”

16:19

FotoAtmosferă fabuloasă făcută de fanii tricolori la România – Ucraina! Cele mai tari imagini de la debutul României la EURO 2024

16:12

Florinel Coman, urmărit de reprezentanţii unui club uriaş la România – Ucraina. „Mbappe”, aproape de un transfer colosal

15:54

Dan Şucu, în tribună la România – Ucraina! Mesajul transmis la intrarea pe stadion: „Speranţa mea e că şi Rapidul…”

15:40

LIVE TEXTRomânia – Ucraina 0-0! Debut pentru tricolori la EURO 2024. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen. Coman, primul şut pe poartă

15:33

Austria – Franța, LIVE TEXT, 22:00! Francezii încep asaltul către trofeul EURO! Echipele probabile

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și