Închide meniul

Selecționerul Slovaciei, mesaj direct despre un posibil „blat” cu România! Ce a spus despre tricolorii lui Edi Iordănescu

Alex Ioniță Publicat: 25 iunie 2024, 18:55

Reclamă
Selecționerul Slovaciei, mesaj direct despre un posibil „blat cu România! Ce a spus despre tricolorii lui Edi Iordănescu

Selecționerul Slovaciei, mesaj direct despre un posibil "blat" cu România!

Profimedia

Selecționerul Slovaciei a avut un mesaj direct despre un posibil „blat” cu România! Francesco Calzona a vorbit despre zvonurile apărute în presa internațională, înaintea partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un rezultat de egalitate în Slovacia – România (miercuri, 19:00, LIVE TEXT pe AS.ro) califică ambele selecționate în „optimile” EURO 2024. Astfel, jurnaliștii din străinătate au vorbit despre o posibilă înțelegere între cele două naționale.

Selecționerul Slovaciei, mesaj direct despre un posibil „blat” cu România!

Înaintea meciului din ultima etapă a Grupei E, Calzona a transmis că jucătorii slovaciei sunt profesioniști și că nu se gândesc la o înțelegere cu România.

Totodată, selecționerul i-a analizat pe trioclori și este de părere că meciul cu România va fi dificil.

„România e o echipă bună din punct de vedere fizic şi tactic. Va fi un meci greu pentru noi. Însă noi avem stilul nostru de joc şi nu aş schimba prea multe. Vom încerca să ne facem jocul şi să nu primim gol. Cred că eu şi băieţii merităm să ne calificăm în runda următoare.

Reclamă
Reclamă 4

Suntem atenţi la toată echipa. România are un grup bun şi îmi place spiritul pe care-l arată şi că nu renunţă niciodată. Nu vreau să vorbesc de un jucător în particular. Îmi e frică de grup, mai ales că România a arătat foarte bine în prima rundă.

Nu comentez ce a scris presa internaţională. Suntem profesionişti, ştim că un egal ne ajută să ne calificăm, dar asta nu înseamnă nimic. Şi merităm să ne calificăm, pentru că am jucat un fotbal bun. Mâine ne vom face jocul şi sperăm să câştigăm. Dacă se termină egal şi asta ne ajută să mergem mai departe, va fi ceva binevenit”, a spus Francesco Calzona, înainte de meciul cu România.

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

Croaţia, echipa care a încheiat pe locul 3 în Grupa B, are doar 2 puncte, ceea ce înseamnă că şansele de a se califica în optimi au scăzut considerabil. În acest moment, România este sigură că va fi peste cel puţin o echipă în clasamentul echipelor care termină pe locul 3.

Reclamă

„Tricolorii” au 3 puncte şi golaveraj +1. Mai mult, Ungaria, echipa de pe locul 3 din Grupa A, are golaveraj -3, ceea ce înseamnă că echipa lui Edi Iordănescu trebuie să piardă la o diferenţă de 5 goluri cu Slovacia, pentru a fi sub Ungaria, în cazul în care va termina pe locul 3.
De asemenea, un alt lucru deosebit de important este ca Ucraina să nu o învingă pe Belgia, în cazul în care România va fi învinsă de Slovacia. În acest caz, tricolorii vor încheia grupa pe ultimul loc și vor fi eliminați de la turneul final.

România poate primi un ajutor uriaş şi din Grupa C de la EURO 2024, acolo unde orice rezultat de egalitate înseamnă că echipa clasată pe locul 3 nu poate avea mai mult de trei puncte.

Însă, de notat este faptul că România se poate califica direct, de pe una dintre primele două poziții ale grupei, în cazul în care obțin un rezultat pozitiv cu Slovacia.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:26

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu s-a înţeles cu un mijlocaş din Polonia

14:56

Programul Porsche Supercup din Austria! Antrenanemntele, calificările şi cursa sunt LIVE în AntenaPLAY

14:45

LIVE VIDEOCalificările etapei de Formula 3 din Austria sunt ACUM, LIVE în AntenaPLAY

14:10

VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY de la ora 17:30

13:52

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon 2024! Dueluri de foc în primul tur de la Londra

13:20

„Mi s-a făcut pielea de găină!” Bogdan Racoviţan, copleşit de emoţii la EURO 2024: „Vom da totul cu Olanda!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și