Închide meniul
VIDEO

Max Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!”

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2024, 17:49

Reclamă
Max Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!

Max Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola

Max Verstappen/ Profimedia

Max Verstappen a oferit prima reacţie, după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola. Pilotul de la Red Bull s-a declarat extrem de încântat de succesul din Italia, mărturisind că marea cursă a fost una extrem de dificilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Max Verstappen şi-a trecut în cont al cincilea succes din acest sezon de Formula 1, fiind lider detaşat în clasamentul piloţilor. Marele Premiu de la Imola a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Max Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola

Max Verstappen a tras concluziile, după week-end-ul de Formula 1 de la Imola. Acesta a dezvăluit că s-au schimbat multe la monopostul său, după primele sesiuni de antrenamente.

Pe finalul cursei, Max Verstappen a avut un duel intens cu Lando Norris. Pilotul de la McLaren a trecut linia de final la doar şapte zecimi în spatele campionului mondial en-titre, acesta mărturisind că pneurile i-au dat bătăi de cap în cursă.

„Toată cursa a trebuit să merg la limită, pe pneul mediu am fost foarte puternici, dar nu a fost valabil şi la pneuri dure. L-am văzut pe Lando apropiindu-se. Dar atunci când pneurile sunt atât de degradate e dificil să mergi la limită. Sunt foarte fericit să câştig şi în acest week-end.

Reclamă
Reclamă 4

Am schimbat foarte multe la maşină. Nu aveam destul de multe date, înainte de această cursă. Poate de aceea set-up-ul de bază nu a fost pregătit. Dar trebuie să fim fericiţi de cum am evoluat în week-end-ul acesta”, a declarat Max Verstappen.

Max Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola

Max Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Pilotul de la Red Bull a impresionat pe toată lumea la Marele Premiu de la Imola, după ce i-a egalat recordul marelui pilot brazilian.

De la începutul actualului sezon de Formula 1, Max Verstappen a obținut pole-ul în toate cursele. De asemenea, acesta a plecat din pole position și în ultima cursă de anul trecut, iar astfel i-a egalat recordul legendarului Ayrton Senna.

Reclamă

Borna bifată de olandez este cu adevărat fabuloasă, mai ales pentru că a reușit această performanță pe circuitul pe care brazilianul și-a pierdut viața, în urmă cu 3 decenii.

Totodată, Verstappen i-a egalat și recordul lui Alain Prost, după ce a obținut al 7-lea pole position consecutiv, începând cu prima etapă a sezonului.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:21

Cel mai rapid gol din istoria EURO! Albania a dat lovitura în duelul cu Italia, după doar 23 de secunde

22:21

„E foarte dificil să fii favorit!” Selecționerul Ucrainei e cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu România!

21:55

Simona Halep, discurs uriaş în prezenţa lui Andre Agassi şi Steffi Graff: „O să fac tot ce pot să ne bucurăm din nou de victorii”

21:45

LIVE TEXTItalia – Albania 2-1. Campioana en-titre a întors scorul, după ce a fost condusă din secunda 23! Gol superb marcat de Barella

21:41

„Unde e adevărul?” Mihai Stoichiță a răbufnit înainte de România – Ucraina! Comparație între tricolori și naționala Scoției

21:28

Panică pentru Spania, înaintea duelului „de foc” cu Italia! Doi titulari s-au accidentat în victoria categorică cu Croaţia

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și