Închide meniul

Lando Norris, după Marele Premiu al Canadei: „Am pierdut cursa din cauza Safety Car-ului! Nu am făcut o treabă bună ca echipă”

Dan Roșu Publicat: 10 iunie 2024, 9:35

Reclamă
Lando Norris, după Marele Premiu al Canadei: „Am pierdut cursa din cauza Safety Car-ului! Nu am făcut o treabă bună ca echipă

Lando Norris, după Marele Premiu al Canadei

Lando Norris, în timpul Marelui Premiu al Canadei - Profimedia Images

Lando Norris a avut o primă reacţie după Marele Premiu al Canadei, cursă pe care a terminat-o pe locul doi, în spatele liderului mondial, Max Verstappen. Spectacolul din Canada a fost live în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începutul cursei, Norris i-a depăşit pe Max Verstappen şi George Russel şi a luat un avantaj considerabil, punând chiar şi câte două secunde pe tur între el şi cei doi. Prima intervenţie a Safety Car-ului, după accidentul lui Logan Sargeant, i-a dat planurile peste cap.

Lando Norris, după Marele Premiu al Canadei: „Am pierdut cursa din cauza Safety Car-ului”

Britanicul a ratat intrarea la boxe, înaintea de intervenţia Safety Car-ului. A fost nevoit apoi să mai facă un tur în spatele ei şi, după intrarea la boxe, să iasă abia pe 3, după Verstappen şi Russel.

„Am avut viteza de a câştiga. Am avut ghinion cu Safety Car-ul. Conduceam la o distanţă de 15 secunde. Safety Carul a distrus asta. Câteodată se întâmplă asta. Pe de altă parte, Safety Car-ul m-a ajutat în Miami să câştig o cursă.

Reclamă
Reclamă 4

Azi, „m-a ajutat” să pierd o cursă. Cred că altfel am fi câştigat. Aşa e în Formula 1, câteodată norocul e de partea ta, altă dată nu este. Trebuia să câştigăm azi şi nu am făcut-o. Nu am făcut o treabă bună ca echipă. E ceva ce vom discuta după.”, a spus Lando Norris, după Marele Premiu al Canadei, citat de autosport.com.

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Canadei

Max Verstappen s-a impus duminică în Marele Premiu al Canadei, consolidându-şi prima poziţie în clasamentul general al piloţilor.

Max Verstappen (Red Bull) a devenit lider în turul 49, atunci când Lando Norris (McLaren) a intrat la boxe, iar olandezul nu a mai cedat poziţia de lider, reuşind a şasea victorie a sezonului. Norris se află la cel de-al cincilea podium din acest an. În cursă, Lewis Hamilton (Mercedes) l-a depăşit pe Oscar Piastri (McLaren) în turul 65 şi a trecut pe locul trei.

Reclamă

Piastri a fost întrecut şi de George Russell (Mercedes), căzând pe cinci, iar Russell a reuşit să îl depăşească şi pe coechipierul său, Lewis Hamilton, încheind astfel pe ultima poziţie a podiumului. Lewis Hamilton a terminat pe locul 4, iar Piastri pe 5. Cei doi piloţi de la Ferrari, Charles Leclerc şi Carlos Sainz au abandonat.

În clasamentul general, Max Verstappen conduce, cu 169 de puncte, urmat de Charles Leclerc, cu 138 de puncte.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:18

Prima delegare pentru Istvan Kovacs, la EURO 2024! Ce meci va arbitra românul

11:42

„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi?” „Regele”, răspuns superb după victoria de senzaţie a României

11:28

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro: „Aştept să ajungă în Anglia sau Germania”

10:50

VIDEODavid Popovici şi Patrick Dinu s-au calificat în semifinalele probei de 100 metri liber, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și