Închide meniul

McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco. Anunţul făcut de britanici

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2024, 18:59 / Actualizat: 21 mai 2024, 21:23

Reclamă
McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco. Anunţul făcut de britanici

McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco

Profimedia

McLaren a prezentat un monopost special, în semn de omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco. Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco e în acest weekend (24-26 mai) pe AntenaPLAY. Calificările sunt pe 25 mai, de la ora 17:00, pe Antena 3 CNN, iar cursa e pe 26 mai, de la ora 16:00, pe Antena 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constructorul britanic McLaren a prezentat, marţi, un monopost special, în semn de omagiu pentru Ayrton Senna, decedat în urmă cu 30 de ani, care va fi condus de piloţii săi la Marele Premiu al Principatului Monaco din acest weekend.

McLaren, omagiu pentru Ayrton Senna la Marele Premiu de Formula 1™ al Principatului Monaco

Senna a fost pilotul McLaren între 1988 şi 1993. Până în prezent, Senna rămâne cel mai de succes pilot din istoria echipei McLaren, cu 35 de victorii din 96 de Grand Prix-uri.

La Marele Premiu de la Monaco din acest weekend, un circuit pe care Senna deţine un record de şase victorii (în 1987 şi apoi cinci la rând între 1989 şi 1993), piloţii echipei britanice vor conduce monoposturi cu un design original, inspirat de casca purtată de brazilian, în culorile galben, verde şi albastru.

Reclamă
Reclamă 4

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Formula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1

Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1, în contextul speculaţiilor că Williams va renunţa la serviciile americanului Logan Sergeant, ca urmare a prestaţiilor lui modeste din acest sezon, scrie DPA.

Reclamă

Directorul echipei Williams, James Vowles, a declarat pentru Sky TV în weekend, cu ocazia Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, că Sargeant este pe muchie de cuţit şi trebuie să progreseze pentru că F1 este „o meritocraţie”: „Vreau ca el să aibă succes. Dar în acelaşi timp, noi vorbim şi cu alţi piloţi, pentru că vrem să obţinem punctele noastre cu echipa corectă”.

Sargeant, 23 ani, la al doilea său sezon de F1, a obţinut până acum un singur punct, anul trecut la Marele Premiu al SUA de la Austin, în timp ce coechipierul său Alexander Albon şi-a prelungit recent contractul pe termen lung. În acest sezon, Williams şi Kick Sauber sunt singurele echipe care nu au punctat în primele şapte curse ale calendarului, iar cel mai bun rezultat al lui Sargeant a fost un loc 14 în Arabia Saudită, iar duminică la Imola a fost al 17-lea. Dacă Williams renunţă la Sargeant înainte de finalul sezonului, Mick Schumacher, fiul marelui campion Michael Schumcher, devine o opţiune.

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50

Italia – Albania 2-1! Debut cu dreptul pentru campioana europeană en-titre, la EURO 2024

23:38

EXCLUSIVCele două mari dileme ale lui Edi Iordănescu, înaintea marelui meci cu Ucraina! Deciziile pe care trebuie sa le ia în timp record

23:20

„Așa vom trata meciul!” Zinchenko și-a făcut planul înainte de România – Ucraina! Mesajul vedetei de la Arsenal

22:57

„Nu sunt o țestoasă ninja!” Marcus Thuram a fost confundat cu Kylian Mbappe și a lansat o ironie fabuloasă!

22:56

Borna negativă atinsă de Spania, prima dată după zece ani şi 112 meciuri! Ce s-a întâmplat în victoria cu Croaţia

22:21

Cel mai rapid gol din istoria EURO! Albania a dat lovitura în duelul cu Italia, după doar 23 de secunde

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 5 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 6 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Canadei. Norris a fost pe 2. Dezastru total pentru piloţii de la Ferrari
Citește și