Închide meniul
Video

Sebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola! A pilotat monopostul brazilianului, în uralele publicului

Viviana Moraru Publicat: 19 mai 2024, 16:26 / Actualizat: 19 mai 2024, 17:26

Reclamă

Sebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola

Sebastian Vettel, în monopostul lui Ayrton Senna/ Profimedia

Sebastian Vettel i-a adus un omagiu superb lui Ayrton Senna, pe circuitul de la Imola. Germanul a pilotat monopostul pilotului brazilian, în uralele publicului prezent, la 30 de ani distanţă de la moartea acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele Premiu de Formula 1 de la Imola este în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Max Verstappen a plecat din pole-position, urmat de Lando Norris.

Sebastian Vettel, omagiu superb pentru Ayrton Senna, la Imola

Înainte de startul Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola, Sebastian Vettel a ieşit pe circuit, în monopostul McLaren al lui Ayrton Senna.

Vettel a fost extrem de emoţionat, iar la finalul turului, a fluturat steagul Braziliei. Imediat după ce a încheiat turul, cvadruplul campion german a făcut plecăciuni în faţa monopostului brazilianului.

Sebastian Vettel a fost un mare fan al lui Ayrton Senna, iar la final a dezvăluit că în timpul turului de la Imola, i-a strigat numele pilotului brazilian. Cu ochii în lacrimi, Vettel a dezvăluit că acesta a fost unul dintre cele mai emoţionante momente din cariera sa.

Reclamă
Reclamă 4

„I-am strigat numele sub cască şi a fost cu siguranţă unul dintre cele mai emoţionante momente pe care le-am avut în carieră”, a declarat Sebastian Vettel, după turul de pe circuitul de la Imola.

Max Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola

Max Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Pilotul de la Red Bull a impresionat pe toată lumea la Marele Premiu de la Imola, după ce i-a egalat recordul marelui pilot brazilian, live pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY.

De la începutul actualului sezon de Formula 1, Max Verstappen a obținut pole-ul în toate cursele. De asemenea, acesta a plecat din pole position și în ultima cursă de anul trecut, iar astfel i-a egalat recordul legendarului Ayrton Senna.

Reclamă

Borna bifată de olandez este cu adevărat fabuloasă, mai ales pentru că a reușit această performanță pe circuitul pe care brazilianul și-a pierdut viața, în urmă cu 3 decenii.

Totodată, Verstappen i-a egalat și recordul lui Alain Prost, după ce a obținut al 7-lea pole position consecutiv, începând cu prima etapă a sezonului.

La interviul de la finalul calificărilor, Max a recunoscut că obiectivul său era să obțină o clasare în top 5.

„Sincer să fiu am dorit să obțin un top 5 în aceste calificări. Totuși, am câștigat, m-am simțit bine. Am atacat bine curbele, a fost o sesiune bună. În Q1, Q2 și Q3 am încercat să obțin cât mai mult timp, însă în ultimul tur am dat totul”, a spus Max Verstappen, la finalul cursei.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:12

Valentin Mihăilă lipseşte din primul 11 al României! Ce s-a întâmplat cu jucătorul lui Parma înaintea meciului cu Ucraina

14:46

Povestea superbă a fanului român, care a alergat de la București spre Munchen, pentru primul meci al naționalei de la EURO 2024

14:20

VIDEORomânia – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Debutăm la EURO 2024. Echipele de start. Fanii fac atmosferă de vis la Munchen

14:03

Erling Haaland, surprins de o razie a poliţiei într-un club din Spania! Imagini incredibile cu starul lui Manchester City

13:50

Video„Astăzi batem Ucraina!” Suporterii României au cucerit străzile din Munchen! Imagini superb înainte de debutul naționalei la EURO

13:22

La ce echipă va merge Adrian Newey?

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și