Închide meniul

Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”

Bogdan Stănescu Publicat: 7 mai 2024, 21:52

Reclamă
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles

Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş

Denis Drăguș, în Gaziantep - Istanbulspor / Profimedia Images

Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş a venit. Impresarul român care l-a transferat şi pe Radu Drăguşin la Tottenham e gata de un nou transfer de senzaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit lui Florin Manea, Trabzonspor şi Standard Liege s-au înţeles în privinţa transferului lui Denis Drăguş.

Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”

Cluburile s-au înțeles. De asemenea, există un acord în ceea ce privește datele contractului lui Denis. Deocamdată, însă, el vrea să fie focusat sută la sută pe finalul campionatului și să o ajute pe Gaziantep să evite retrogradarea.

M-a rugat să nici nu-i mai spun alte detalii momentan, până nu se termină sezonul”, a declarat Florin Manea, citat de sportpesurse.ro.

Standard Liege ar urma să încaseze 1.9 milioane de euro în schimbul internaţionalului român cotat la 3 milioane de euro.

Reclamă

Denis Drăguş ar urma să aibă un salariu de circa 1.5 milioane de euro pe an, de aproape trei ori mai mult decât câştigă în prezent.

Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei

Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei. Fostul antrenor de la Gaziantep, care l-a relansat pe Drăguș, a vorbit despre situația din ofensiva selecționatei pregătite de Edi Iordănescu.

Chiar dacă a înscris 3 goluri în amicalele din luna martie, România a arătat că are, în continuare, probleme în compartimentul ofensiv. Acum, Marius Șumudică i-a oferit un sfat lui Edi Iordănescu. El a spus care jucător este mai bun pentru postul de atacant, dintre Pușcaș și Drăguș.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică este de părere că Edi Iordănescu greșește atunci când îl utilizează pe Denis Drăguș în bandă. Acesta și-a argumentat opinia și a spus că atacantul a marcat 13 goluri în Turcia, din centrul atacului.

Nu ar fi fost mai bine să-l folosești cu Irlanda de Nord din poziția aia?”

”Îmi pun și eu o întrebare, pentru mine e o enigmă. Dacă Drăguș marchează 13 goluri în Turcia din poziția de atacant central, nu ar fi fost mai bine să-l folosești cu Irlanda de Nord din poziția aia? Niciodată nu cred că Pușcaș poate fi o soluție înaintea lui Drăguș.

Luați cifrele, statistica, cum a zis Gică mai devreme. Tot o dăm cu Serie B, cu Italia. Păi comparăm Serie B cu campionatul Turciei? Uitați-vă cine joacă în fiecare campionat, ce sume sunt. Noi tot vorbim de asta pentru că avem jucători în Serie B. Dennis Man face obiectul unui transfer, e clar, e titular la echipa de pe primul loc”, a spus Marius Șumudică, la digisport.ro.

Denis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu

Denis Drăguș a marcat un gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! Atacantul echipei naționale a făcut spectacol la meciul din etapa cu numărul 34 din Turcia.

La partida cu Trabzonspor, antrenorul de la Gaziantep i-a trimis în teren, încă din primul minut, pe Niță, Sorescu, Maxim și Drăguș.

Denis Drăguș și Deian Sorescu au făcut spectacol încă din primele minute ale partidei. În minutul 12, Sorescu a primit o pasă excelentă în interiorul careului și l-a învins pe portarul advers, cu un șut puternic, care s-a oprit direct în plasă.

9 minute mai târziu, același Sorescu l-a lansat pe Drăguș într-o cursă de zile mari. Atacantul naționalei a pătruns în careu, a întors un adversar cu un dribling a la Cristiano Ronaldo și a trimis mingea direct în vinclul porții.

Reclamă

Drăguș a mai lovit și bara în minutul 28, atunci când a încercat să îl surprindă pe Cakir cu un șut în forță.

Interesant este faptul că Denis Drăguș a făcut spectacol chiar împotriva echipei care este gata să îl transfere, în sezonul viitor din Turcia.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 Erling Haaland şi Pep Guardiola, cifre uriaşe după un nou titlu câştigat de Manchester City! Au scris istorie în Premier League 19:55 Dumitru Dragomir i-a propus lui Gigi Becali un jucător de Champions League: „Piticul ăsta este cel mai bun!” 19:55 Manchester City este campioana Angliei! I-a „suflat” titlul lui Arsenal. Un nou trofeu pentru Pep Guardiola şi Erling Haaland 19:51 Cine este David Popa, jucătorul titularizat în premieră la FCSB, pentru derby-ul cu Rapid! L-a cucerit deja pe Gigi Becali 19:25 Rapid – FCSB LIVE TEXT (21:00). Surprize uriaşe în primul 11 al campioanei. Giuleștenii, fără victorie în play-off. Echipele 19:00 LIVE VIDEOAris – PAOK 0-0, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, este acum în AntenaPLAY! Românul, condamnat să câştige 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 SUA – Kazahstan 10-1! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20, în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! Vezi toate știrile
Citește și