Închide meniul

Lionel Messi i-a dat replica lui Kylian Mbappe şi şi-a înţepat fostul coleg: „De aceea toţi vor să fie campioni mondiali”

Alex Masgras Publicat: 13 iunie 2024, 18:55

Reclamă
Lionel Messi i-a dat replica lui Kylian Mbappe şi şi-a înţepat fostul coleg: „De aceea toţi vor să fie campioni mondiali

Lionel Messi i-a dat replica lui Kylian Mbappe şi şi-a înţepat fostul coleg: "De aceea toţi vor să fie campioni mondiali"

Kylian Mbappe şi Lionel Messi, la finala Cupei Mondiale din 2022 / Profimedia

Lionel Messi i-a dat replica lui Kylian Mbappe şi şi-a înţepat fostul coleg. Starul francez, proaspăt transferat la Real Madrid, este extrem de încrezător înaintea Campionatului European din această vară şi speră să îşi treacă în cont şi titlul de la EURO, asta după ce a reuşit deja să devină campion mondial cu Franţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe a mai spus şi că dificultatea unui Campionat European este mai mare decât cea de la Cupa Mondială. Lionel Messi, fostul său coechipier de la PSG, i-a dat replica.

Lionel Messi i-a dat replica lui Kylian Mbappe şi şi-a înţepat fostul coleg: „De aceea toţi vor să fie campioni mondiali”

Lionel Messi nu a fost de acord cu declaraţiile făcute de Mbappe şi a reamintit vorbele francezului din urmă cu doi ani, atunci când au spus că Brazilia şi Argentina nu au adversare la fel de puternice în America de Sud, aşa cum se întâplă cu echipele de top din Europa, mulţi sud-americani fiind de părere că Mbappe a fost contrazis încă din momentul în care Argentina a învins Franţa în finala Cupei Mondiale din 2022.

De asemenea, Messi spune că de la EURO lispesc însă cele mai puternice echipe din America de Sud, cele trei multiple campioane mondiale:

„El a spus și că echipele sud-americane nu au competițiile europenilor. Fiecare pune preț pe ceea ce joacă, unde evoluează. Campionatul European este foarte important, dar lasă pe dinafară Argentina, de 3 ori campioană mondială; Brazilia, de 5 ori campioană mondială; Uruguay, dublă campionă mondială.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt destule campioane mondiale lăsate pe dinafară pentru a spune că EURO este mai dificil, corect? La Campionatul Mondial sunt cele mai bune echipe, în general toate campioanele mondiale sunt acolo. De aceea vor toți să devină campioni mondiali”, a declarat Lionel Messi, citat de mundodeportivo.com.

Lionel Messi şi-a decis viitorul: „Va fi ultima echipă pentru care voi juca!”

Lionel Messi a dezvăluit că şi-a decis viitorul şi a anunţat care va fi ultima echipă pentru care va juca. Starul argentinian în vârstă de 36 de ani se pregăteşte pentru a apăra trofeul de la Copa America.

Chiar dacă fanii Barcelonei sperau ca Lionel Messi să se retragă în tricoul Barcelonei, acesta a afirmat că nu ia în calcul un astfel de scenariu. Messi a vorbit şi despre retragere.

Reclamă

„Inter Miami va fi ultimul meu club, da! Astăzi pot spune că acesta va fi ultimul.

Iubesc să joc fotbal, mă bucur chiar şi mai mult decât până acum pentru că sunt conştient, de fiecare dată, că sunt tot mai aproape (n.r. de retragere)”, a declarat Messi pentru ESPN, citat de Fabrizio Romano.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și