Închide meniul
VIDEO

AEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu

Alex Masgras Publicat: 24 aprilie 2024, 22:30

Reclamă
AEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu

AEK - Panathinaikos LIVE a fost VIDEO în AntenaPLAY

AEK - Panathinaikos / Profimedia

Meciul AEK – Panathinaikos a fost în format LIVE VIDEO, 20:30, în AntenaPLAY. După remiza lui PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, pe terenul celor de la Lamia, scor 1-1, derby-ul dintre AEK şi Panathinaikos s-a încheiat cu scorul de 3-0, iar gazdele au luat o opţiune uriaşă în ceea ce priveşte titlul. AEK are 75 de puncte, în timp ce Panathinaikos are 71 de puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot în AntenaPLAY, de la ora 19:30, a avut loc partida dintre Aris şi Olympiacos, încheiată la egalitate, scor 1-1. Olympiacos a rămas astfel la un punct în spatele lui PAOK, echipa lui Răzvan Lucescu, care are 68 de puncte.

AEK – Panathinaikos 3-0 a fost în AntenaPLAY

Fluier final! AEK – Panathinaikos 3-0! Pas uriaş spre titlu făcut de AEK.

Min. 69: AEK – Panathinaikos 3-0! Eliasson a marcat şi el şi AEK este foarte aproape de cele trei puncte.

Min. 38: AEK – Panathinaikos 2-0! Ponce a majorat diferenţa, după o eroare uriaşă în apărarea echipei lui Fatih Terim.

Reclamă

Min. 7: AEK – Panathinaikos 1-0! Eliasson a deschis scorul pentru gazde.

Update 20:30: Min. 1: A început şi meciul dintre AEK şi Panathinaikos.

Aris – Olympiacos 1-1 a fost în AntenaPLAY

Update 21:30: Fluier final! Meciul dintre Aris şi Olympiacos s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 53: Aris – Olympiacos 1-1: El Kaabi a restabilit egalitatea.

Min. 48: Aris – Olympiacos 1-0: Moron a deschis scorul.

Min. 1: A început meciul dintre Aris şi Olympiacos.

AEK – Panathinaikos, meciul care va începe la 20:30, LIVE în AntenaPLAY, este capul de afiş al etapei cu numărul 33 din Grecia. Liderul AEK primeşte vizita celor de la Panathinaikos, formaţia de pe locul al doilea. Diferenţa dintre cele două echipe este de un singur punct.

De la ora 19:30, tot în AntenaPLAY, va începe meciul dintre Aris şi Olympiacos. Oaspeţii vor să profite de pasul greşit făcut de echipa lui Răzvan Lucescu pe terenul celor de la Lamia. PAOK a remizat pe terenul lui Lamia, scor 1-1. PAOK este pe locul 3, cu 68 de puncte, în timp ce Olympiacos este pe locul 4, cu 66 de puncte.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și