Închide meniul
Video

Bolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley

Alex Masgras Publicat: 18 mai 2024, 19:50

Reclamă

Bolton - Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship!

Suporterii lui Oxford sărbătoresc promovarea în Championship / Profimedia Images

Meciul Bolton – Oxford United 0-2, din play-off-ul de promovare în Championship, a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 18:15. Partida s-a jucat pe stadionul Wembley. Imediat după fluierul final, cei de la Oxford au declanşat fiesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce am aflat cele două echipe care se vor lupta pentru ultimul bilet pentru Premier League sezonul viitor, sâmbătă am aflat ce echipă va evolua în Championship în stagiunea 2024/25. Este vorba despre Oxford United.

Bolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley

Min. 90+9: Fluier final! Oxford s-a calificat în Championship!

Min. 42: Bolton – Oxford United 0-2! Acelaşi Josh Murphy a realizat „dubla”, iar Oxford s-a distanţat pe tabelă

Min. 31: Bolton – Oxford United 0-1! Josh Murphy a deschis scorul

Reclamă
Reclamă 4

Min. 1: A început partida!

Portsmouth şi Derby sunt cele două echipe care au obţinut promovarea directă în Championship. Bolton a trecut în semifinale, în dublă-manşă, de Barnsley. Succesul din tur din deplasare cu 3-1 a fost suficient pentru Bolton, care a pierdut returul de acasă cu 2-3.

Şi Oxford a avut parte de o dublă echilibrată, cu Petersborough. În tur, Oxfrod s-a impus cu 1-0, pe teren propriu, în timp ce returul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ce crezi că va face România în primul meci de la EURO 2024, cu Ucraina?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:12

Adrian Mititelu „aruncă în aer” Oltenia: „Dovada indubitală că palmaresul şi sigla sunt ale FCU”

15:03

Zeljko Kopic a dezvăluit motivul pentru care a acceptat ca Florentin Petre să îi fie secund la Dinamo!

14:39

Decizia luată de Atletico Madrid după ce Horaţiu Moldovan a anunţat că vrea să părăsească echipa antrenată de Diego Simeone!

14:33

Un fost atacant de la Arsenal Londra a murit la vârsta de 54 de ani: „Suntem devastaţi!”

14:24

Italia – Albania LIVE TEXT, ora 22:00. Campioana en-titre îşi începe misiunea infernală de a-şi apăra trofeul. Echipele probabile

14:20

OFICIAL | Mihai Bălaşa a semnat cu Farul! Contract pe 3 ani pentru fostul jucător de la FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 4 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!”
Citește și