Închide meniul
VIDEO

Denis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa

Viviana Moraru Publicat: 28 aprilie 2024, 20:41 / Actualizat: 29 aprilie 2024, 11:46

Reclamă
Denis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa

Denis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa

Denis Alibec, în timpul unui meci la Muaither/ Profimedia

Denis Alibec a „spart gheaţa” şi a marcat primul gol la echipa sa din Qatar, Muaither, după o pauză de patru luni, însă a retrogradat. Atacantul naţionalei României a punctat în duelul cu Al Arabi, din etapa a 22-a din prima ligă din Qatar, însă nu şi-a putut salva echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a ajuns astfel la patru goluri marcate, în acest sezon, la Muaither. Atacantul s-a transferat în Qatar, la începutul sezonului, de la Farul.

Denis Alibec a retrogradat în Qatar | A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa

Denis Alibec a deschis scorul în duelul de pe terenul lui Al Arabi. Atacantul naţionalei a punctat în minutul 13, din pasa lui Benaissa.

Alibec a şutat de la marginea careului, după ce a rămas singur în apărarea adversă. Execuţia nu i-a dat nicio şansă portarului lui Al Arabi.

Reclamă

În minutul 22, Al Arabi a reuşit să egaleze, prin Al Somah. Muaither a preluat din nou conducerea imediat după pauză, după golul lui El Hassouni, însă a fost egalată în minutul 77, după ce Marafee a punctat.

În minutul 79, Tiago Leonco a dus-o din nou în avantaj pe Muaither, însă scorul final, 4-3 pentru Al Arabi, a fost stabilit golul lui Al Somah şi autogolul lui Saleh, din finalul meciului.

Muaither nu a reuşit să se salveze de la retrogradare. Echipa lui Denis Alibec va evolua în Liga a 2-a din Qatar din sezonul viitor. Pentru a se salva in extremis, Muaither avea nevoie de victorie în duelul cu Al Arabi şi, de asemenea, avea nevoie ca Al Markhya să piardă.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Denis Alibec la FCSB

Gigi Becali şi-a menţinut interesul pentru Louis Munteanu, Denis Alibec şi Kiki şi anunţă 8 transferuri cu care să forţeze grupele cupelor europene.

„Trebuie să iau 7-8 jucători neapărat. Poate mai mulți! Așa, din campionatul românesc, vreo 3 așa îi știu. Nu pot să vă spun.

Kiki a vorbit acum 6 luni. Am zis până nu se termină contractul nu mă interesează să iau jucători de la Gică. A zis impresarul că semnează, dacă nu în Bulgaria. Dacă el este liber. Kiki a vorbit acum 6 luni. Am zis până nu se termină contractul nu mă interesează să iau jucători de la Gică. A zis impresarul că semnează, dacă nu în Bulgaria. Dacă el este liber… Nu semnam din iarnă.

Alibec, poate Louis Munteanu, mai sunt și de la Craiova, de la Mititelu de acolo. Dacă mă înțeleg cu el. Baeten da, Bauza nu. Blănuța e interesant numai ca înălțime. Eu trebuie să iau jucători care mâine să îi pun să joace”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și