Închide meniul
VIDEO

Imaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10!

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 aprilie 2024, 20:08

Reclamă
Imaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10!

Imaginile durerii lui Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu, în timpul meciului Lamia - PAOK / AS.ro

Imaginile durerii lui Răzvan Lucescu s-au văzut în prelungirile meciului Lamia – PAOK, scor 1-1, în etapa a 7-a a play-off-ului campionatului Greciei. Confruntarea a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK era obligată să câştige pentru a pune presiune pe liderul AEK. S-a încurcat însă cu cea mai slabă echipă din play-off. Lamia a deschis scorul în prelungirile primei reprize şi a rezistat eroic în defensivă.

Imaginile durerii lui Răzvan Lucescu în Lamia – PAOK 1-1

În minutul 90+7, Lucescu Jr a fost surprins de camerele TV „dărâmat” pe banca de rezerve. Cu capul în pământ, antrenorul alb-negrilor nici nu avea putere să se mai uite la meci. A avut motive de bucurie în al 10-lea minut de prelungiri, când Schwab a restabilit egalitatea.

Nu a mai fost timp de încă un gol. Lamia a încurcat-o pe PAOK, iar Răzvan Lucescu şi-a găsit cu greu cuvintele la finalul meciului.

Este evident că nu a fost suficientă energie în jocul nostur. Am avut ocazii încă din prima repriză să deschidem scorul, dar nu am reuşit. A venit apoi golul celor de la Lamia chiar înainte de pauză.

În repriza secundă am echilibrat mult jocul şi am avut şanse importante de a înscrie. Am ratat însă şansa de a obţine victoria, cred că am fi meritat.

Reclamă

Explicaţia pentru acest rezultat este că venim după o perioadă intensă. Încercăm de la meci la meci să găsim surse de energie pentru a obţine ceea ce ne dorim„, a declarat Răzvan Lucescu la finalul partidei.

PAOK este fără victorie de trei etape şi are cu 4 puncte mai puţin decât liderul Greciei. AEK se luptă pentru primul loc cu PAOK, în această seară, de la ora 20:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Ce a declarat Mircea Lucescu după eliminarea lui Răzvan Lucescu din Conference League

Mircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League!

Reclamă 4 / 0/3

Lucescu Senior a mărturisit că nici nu a avut ce să îi spună fiului său, Răzvan, după eşecul care l-a consumat mult pe antrenorul lui PAOK. „Era negru de supărare”, a dezvăluit Mircea Lucescu despre fiul lui, Răzvan.

PAOK – Club Brugge s-a terminat 0-2. Scorul la general a fost 3-0 pentru Brugge, care a eliminat echipa greacă din Conference League. În retur, cele două goluri ale meciului au fost marcate de Ferran Jutgla (min. 33, 45).

Jucătorii (n.r. lui PAOK) au fost puţin înfricoşaţi de nivelul la care au ajuns, de miza jocului.

Jocul a fost dominat şi câştigat pe merit de Brugge. N-a mai fost PAOK acea echipă pe care am văzut-o în meciurile anterioare, departe de jocul făcut cu Frankfurt, la Frankfurt şi acasă, sau cu Dinamo Zagreb, dar eu pun pe seama acestei situaţii.

Au avut şi nişte necazuri, cu jucători care s-au îmbolnăvit şi au lipsit 3-4 zile de la antrenament. În perioada asta e foarte greu.

Acum concentrarea e pe campionat. Nu va fi uşor nici acest lucru pentru că sunt, totuşi, 3 echipe puternice în Atena. E lupta asta între Salonic şi Atena. A rămas singurul obiectiv (n.r: titlul în Grecia). Sper ca băieţii să treacă peste acest moment, să îl trateze ca pe un accident pe parcurs şi să revină cu aceeaşi poftă de joc pe care au avut-o în meciurile anterioare.

Dar mai ales organizarea de joc (n.r.: să revină), pentru că şi-au pierdut la un moment dat orientarea în teren. Au făcut greşeli de poziţionare, de organizarea jocului, ceea ce nu se întâmpla înainte la Răzvan.

Reclamă

(n.r.: Ce i-aţi spus lui Răzvan?) Ce să-i spun… N-aţi vrea să fiţi în pielea unui antrenor atunci când pierde un astfel de meci. Era negru la faţă”, a declarat Mircea Lucescu pe aeroport, la sosirea în ţară, după ce a fost la meciul PAOK – Club Brugge 0-2.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:48 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și