Închide meniul

Ovidiu Hațegan, delegat la prima rundă a Cupei Intercontinentale 2024! Partida la care se va afla în camera VAR

Alex Ioniță Publicat: 20 septembrie 2024, 17:07

Reclamă
Ovidiu Hațegan, delegat la prima rundă a Cupei Intercontinentale 2024! Partida la care se va afla în camera VAR

Ovidiu Hațegan, delegat la prima rundă a Cupei Intercontinentale 2024!

Ovidiu Hațegan, în timpul unui meci / Hepta

Arbitrul Ovidiu Haţegan va îndeplini rolul de asistent VAR la partida dintre Al Ain şi Auckland City, programată duminică, în Emiratele Arabe Unite, în prima rundă a Cupei Intercontinentale FIFA 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida va fi condusă de Mustapha Ghorbal (Algeria), ajutat de asistenţii Mokrane Gourari şi Abbes Zerhouni (Algeria), în timp ce al patrulea oficial va fi Weyesa Bamlaku Tessema (Etiopia). Arbitru în camera VAR, alături de Haţegan, va fi croatul Ivan Bebek.

Ovidiu Hațegan, delegat la prima rundă a Cupei Intercontinentale 2024!

Aceasta este prima fază a competiţiei la care participă cele mai bune echipe de pe fiecare continent. În acest prim joc se întâlnesc câştigătoarea Ligii Campionilor Asiei (competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY) şi învingătoarea din competiţia echivalentă din Oceania, notează news.ro.

Învingătoarea din acest prim joc o va întâlni, în 29 octombrie, pe Al Ahly, care a câştigat Liga Campionilor Africii. Tot în runda secundă, în 11 decembrie, Pachuca, echipă cara a triumfat în Liga Campionilor din regiunea CONCACAF, se va duela cu formaţia care va cuceri Cupa Libertadores.

În 14 decembrie va avea loc partida care va decide adversara lui Real Madrid în finala Cupei Intercontinentale FIFA 2024. Jocul cu trofeul pe masă va avea loc pe 18 decembrie.

Reclamă
Reclamă

Ovidiu Hațegan nu va mai fi arbitru de centru

Ovidiu Hațegan a decis că se va retrage! Totuși, acesta nu va mai fi central, însă își va continua activitatea în camera VAR.

Hațegan a luat această decizie la un an și 3 luni de la momentul în care a revenit pe teren. Înainte de acest moment, arbitrul a luat o pauză, după ce a suferit n infarct miocardic.

Potrivit informațiilor oferite de golazo.ro, Ovidiu Hațegan l-a anunțat deja pe șeful CCA, Kyros Vassaras, că nu mai mai oficia niciun meci din postura de arbitru de centru.

Reclamă

Hațegan a luat această decizie pentru a se concentra pe camera VAR, acolo unde se află în brigada de arbitrii la meciuri din campionatul intern, dar și la nivel internațional.

Decizia lui Ovidiu Hațegan ar fi venit din cauza unui raport întocmit de observatorii UEFA, iar din cauza rezultatelor sale ar fi urmat să fie scos din categoria Elite, din care face parte din anul 2015.

Retrogradarea era, se pare, una iminentă pentru român, astfel că acesta nu a mai dorit să activeze ca central.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut 6 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”
Citește și