Închide meniul

Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar”

Publicat: 30 aprilie 2024, 12:39

Reclamă
Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar

Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc

Marian Iancu, în timpul unui meci - Hepta

Marian Iancu e la un pas de revenirea spectaculoasă în fotbalul românesc. Poli Timişoara va avea un nou stadion şi fostul patron e sigur că Poli va redeveni un nume important în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eu sunt sigur că se va face noul stadion la Timişoara. Lucrurile sunt clare, sunt angajamente publice. Întotdeauna o astfel de investiţie naşte emulaţie.

Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc

Oamenii din vestul ţării sunt cunoscători de fotbal, au mers în Occident, au văzut care sunt condiţiile europene pe stadioane, sunt sigur că o astfel de investiţie va atrage lumea şi mai mult, în Timişoara.

În aceste condiţii, aş merge şi eu la echipă, ca acţionar. Ca patron nu mai pot, dar ca un acţionar minoritar, da. Ba mai mult, aş fi un girant pentru alţi oameni de afaceri, să vină şi ei să investească.

Este vorba despre echipa pe care o recunosc suporterii. Sunt sigur că va veni şi performanţa odată cu aceste investiţii, cu aceste implicări. Stadionul va fi plin, cu 30.000 de oameni în tribune. Se doreşte competiţie la Timişoara”, a spus Iancu, potrivit sportpesurse.ro.

Reclamă

Stadion nou la Timişoara

Guvernul a aprobat, recent, indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui nou stadion dedicat fotbalului (categoria 4 UEFA) în Timişoara.

Mai exact, Executivul a aprobat, joi, hotărârea de Guvern pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Construire Stadion cu capacitate de 30.000 locuri, Str. Ştefan Covaci nr. 1, municipiul Timişoara, judeţul Timiş”.

Obiectivul va avea o capacitate de 30.000 de locuri, valoarea totală a investiţiei este de 836.949.000 de lei, iar durata estimată pentru execuţia lucrărilor este de 26 de luni.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
23:46
Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători”
20
mai
23:26
„Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!”
20
mai
23:20
VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei
20
mai
23:11
Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş
20
mai
23:05
Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A
20
mai
23:01
Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final
20
mai
22:42
Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda!
20
mai
22:35
Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!”
20
mai
21:53
FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1
20
mai
21:52
FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată
Vezi toate știrile
Citește și