Închide meniul

Albion Rrahmani și-a decis viitorul! Un om din interior a dat toate cărțile pe față: „Asta mi-a spus!”

Alex Ioniță Publicat: 21 iunie 2024, 12:15

Reclamă
Albion Rrahmani și-a decis viitorul! Un om din interior a dat toate cărțile pe față: „Asta mi-a spus!

Albion Rrahmani și-a decis viitorul!

Albion Rrahmani, în timpul unui meci la Rapid/ Profimedia

Albion Rrahmani și-a decis viitorul! Potrivit lui Alexandru Albu, fostul coleg al kosovarului, atacantul nu se mai ascunde și și-a comunicat decizia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, Rrahmani poate deveni un „produs de export” excepțional pentru Dan Șucu. Datorită prestațiilor sale de la Rapid, mai multe cluburi din Europa l-au pus pe lista de transferuri.

Albion Rrahmani și-a decis viitorul!

Acum, Alexandru Albu a transmis că Rrahmani își dorește să ajungă într-un campionat de top din Europa.

„Sunt sigur că, dacă va pleca, va pleca la o echipă mare pentru că e un juctaor valoros şi este greu ca jucătorii valoroşi să rămână în campionatul nostru.

Aici contează mult ceea ce decide jucătorul, nu doar clubul, pentru că şi jucătorul este dornic de afirmare şi e dornic să arate că este un fotbalist de top şi vrea să ajungă cât mai sus. Din ce am vorbit cu el, asta mi-a spus, că vrea să ajungă la o ehcipă de top, însemană primnele 10.

Reclamă
Reclamă 4

El are foarte mare calitate şi cred că poate să facă acest lucru, dar să o facă pas cu pas”, a spus Albu, potrivit orangesport.ro.

În acest sezon, Rrahmani a adunat 26 de meciuri pentru Rapid, în care a marcat de 17 ori și a oferit 5 pase decisive.

Atacantul din Kosovo a ajuns în Giulești în 2023, de la FK Ballkani, în schimbul sumei de 600.000 de euro. În momentul de față este cotat la suma de 3,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Neil Lennon a debutat cu dreptul la Rapid!

Neil Lennon a debutat cu dreptul la Rapid! Echipa din Giulești a învins Gloria Buzău, cu 4-1 (2-1), joi, în primul meci de pregătire al verii, disputat la baza sportivă Constructorul, acesta reprezentând debutul antrenorului nord-irlandez Neil Lennon la conducerea tehnică a formaţiei giuleştene.

Golurile echipei bucureştene au fost marcate de Petrila (32, 43), Emmers (70) şi Papeau (73), în timp de pentru oaspeţi a înscris Sălceanu (24), din penalty.

Pentru meciul cu Gloria Buzău, Neil Lennon a folosit următoarea formulă de echipă: Aioani – Onea (Dănilă, 30), Săpunaru (căpitan; Ignat, 46), Bădescu (Iacob, 46), Micovschi (Borza, 46) – Petrila (Pănoiu, 46), Kait (Emmers, 46), Cepoi (Oaidă, 46), Gheorghe (Hasani, 46) – El Sawy (Papeau, 46), Stan (Burmaz, 46), notează agerpres.ro.

Rapid a încheiat miercuri primul cantonament al verii, la Curtea de Argeş şi urmează să efectueze un al doilea stagiu de pregătire în Slovenia, la Maribor, în perioada 23 iunie-5 iulie.

În stagiul din Slovenia, echipa antrenată de Neil Lennon va juca primele teste pe 25 iunie, cu NK Radomlje (locul 9 în ediţia trecută a primei ligi slovene) şi cu MFK Ruzomberok (locul 5 în Slovacia, câştigătoarea Cupei Slovaciei). În data de 28 iunie este programată partida cu NK Celje, campioana Sloveniei, la care joacă Marco Dulca, fiul fostului rapidist Cristi Dulca.

Pe 1 iulie se va disputa meciul amical cu echipa poloneză Zaglebie Lubin (locul 8 în ediţia precedentă din Ekstraklasa), ultimul test urmând să aibă loc pe 4 iulie, contra vicecampioanei Sloveniei, NK Maribor.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:27

VideoAlexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 iunie

17:25

Primul arbitru „dat afară” de la EURO 2024! UEFA nu a avut milă! E OUT după meciurile din faza grupelor

17:12

FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare

16:41

Rafael van der Vaart, verdict sincer despre Olanda, înaintea duelului cu România: „Joc slab! Suntem norocoși”

15:54

Adrian Porumboiu nu are niciun dubiu, după penalty-ul primit de România în meciul cu Slovacia! Verdictul oferit

15:51

Reacția lui Marius Șumudică, când a aflat că Florin Niță negociază cu Dan Șucu: „Are ofertă de 700.000 de euro pe an!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și