Închide meniul

Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”

Bogdan Stănescu Publicat: 30 aprilie 2024, 23:20

Reclamă
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva

Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu

Dan Petrescu şi Basarab Panduru / colaj capturi Facebook CFR Cluj, orangesport.ro

Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu. „Bursucul” a fost prezentat oficial la echipa din Gruia, cu un clip inedit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O fană a CFR-ului apărea cu un mesaj cu textul „Dane, mai fă o minune”, după care îşi făcea intrarea Dan Petrescu. Ulterior, pe contul de Facebook al lui CFR Cluj a apărut un alt clip, cu Dan Petrescu.

Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu

Trebuie să ne pregătim pentru vremurile astea (n.r. social media). Nici nu ştiu care parte m-a amuzat, au fost câteva. Accept că asta trebuie să fie acum moda, dar cei care sunt în umbră te pun pe tine într-o anumită situaţie.

Eu nu aş fi făcut niciodată aşa ceva. Ce-i asta? Hai la muncă, gata cu vorba. Păi dacă mâine nu iese ce trebuie, atunci ce faci? Înseamnă că a ieşit doar cu vorba. Aşa e el, cu pantalonii de trening, aia nu comentez”, a declarat Basarab Panduru, pentru orangesport.ro.

Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!”

Dan Petrescu a avut prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj. Antrenorul în vârstă de 56 de ani a semnat cu echipa din Gruia şi va debuta în noul mandat în derby-ul cu Rapid, care va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Demis de Jeonbuk, Dan Petrescu s-a întors oficial pe banca echipei pe care a mai pregătit-o în perioadele 2017-2018, 2019-2020 şi 2021-2023. Cu ardelenii a câştigat de cinci ori campionatul.

Petrescu anunţă că va avea acelaşi mandat şi în noul său mandat. Neluţu Varga i-a trasat un singur obictiv „Bursucului”, câştigarea titlului. Dan Petrescu a avut şi un mesaj pentru jucătorii săi – de cele trei meciuri din play-off depinde rămânerea lor la CFR Cluj.

Îţi dai seama că mă simt excelent, îmi pare tare bine că m-am întors. Tot timpul m-am simţit foarte bine aici. Când am plecat am spus că sigur mă voi întoarce. Sper să facem iar treabă împreună cu echipa.

Reclamă 4 / 0/3

De toată lumea mi-a fost dor, de oraş, de prietenii pe care mi i-am făcut, de jucători, de fani, de toată lumea.

(Ce vă doriţi din acest nou mandat?) Vă daţi seama că un an nu am vorbit cu presa din România, mie nu îmi place să vorbesc, mie îmi place să fac. E clar că sunt mulţi care o să vorbească acum de întoarcerea mea. Voi ştiţi de ce m-am întors şi cred că toată lumea ştie. Avem un singur obiectiv, foarte clar, de a câştiga campionatul. Asta e clar. În momentul de faţă cred că trebuie să ne gândim la meciurile care au rămas, după să facem planul pentru sezonul următor.

Dan Petrescu, mesaj categoric pentru jucătorii CFR-ului: „Nimeni nu are postul asigurat”

În momentul de faţă sunt trei echipe care se bat pentru locurile 2 şi 3, se va alege cine va merge în cupele europene. În opinia mea, cei care au fost aici au făcut treabă foarte bună. Au fost multe schimbări. Ţinând cont de aceste schimbări, rezultatele au fost pe măsură. Acum sper să pot să îi ajut în ultimele meciuri cu experienţa mea. Vă daţi seama că nu am timp să schimb prea multe sau să fac miracole, dar îmi doresc să joace cu acelaşi spirit cu care au jucat la ultimele două meciuri. Au câştigat datorită spiritului fantastic de echipă. Sper să menţină acelaşi spirit de echipă.

O să îi văd şi eu la antrenament pe jucători, să îmi fac o opinie mai clară. În opinia mea toţi jucătorii trebuie să ştie că nimeni nu are postul asigurat. În acelaşi timp cei care termină contractul să nu creadă că nu mă gândesc chiar să îi semnez, dacă într-adevăr dovedesc că vor să joace la CFR. Asta e foarte important, jucătorii să îmi dovedească mie în aceste 3 meciuri că vor să rămână la CFR.

(Ce mesaj aveţi pentru suporterii noştri?) Să fie mereu alături de echipă, cum au fost până acum. Am văzut că la fiecare meci au ajutat echipa, indiferent că au ajutat echipa, indiferent că au jucat acasă sau în deplasare. Sper să îi facem fericiţi la final de sezon”, a declarat Dan Petrescu într-un interviu postat pe contul oficial de Youtube al clubului.

În prezent, CFR Cluj este pe locul secund în Liga 1. Are 37 de puncte, tot atâtea câte are şi Unviersitatea Craiova. Farul este pe locul 4, cu 35 de puncte.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
Vezi toate știrile
Citește și